Tuinaanleg Berkel en Rodenrijs

Van aanvraag tot opdracht

In februari kregen wij een aanvraag voor een offerte via onze website. Een tuin van 900 vierkante meter. Als hoveniersbedrijf pakken wij dat natuurlijk graag op. Het nieuwbouwhuis was net klaar dus de hoogste tijd om de tuin te gaan doen. De klant had al een goed beeld van de wensen want er was zelfs al een tuinontwerp! Iets waar wij blij van worden. Met een concreet plan kunnen wij snel schakelen. Na het verder uitwerken van het plan hebben wij een offerte opgesteld. Er moesten nog enkele keuzes gemaakt worden en de offerte is daarop aangepast. Toen werd de knoop doorgehakt en mochten wij de tuin realiseren, wat een feest🎉

Liever kijken dan lezen? Bekijk dan de video!

Vooraf tuinaanleg berkel en rodenrijsTuinaanleg berkel en rodenrijs

Sleep de balk naar links en naar rechts voor het resultaat

Voorbereiding: Plannen maar!

Samen met de klant hebben we een startdatum afgesproken en dat was binnen twee maanden na de aanvraag. De nodige voorbereidingen werden getroffen zoals het maken van een planning, het inplannen van de juiste vakmannen en het bestellen van materialen bij verschillende leveranciers.

Uitvoering: aan de bak!

Voor dit geweldige project moesten we wel wat groot geschut uit de kast trekken. Nou ja, kast? Zeg maar gerust garage! We gebruikten een graafmachine en een shovel. Voor het plaatsen van de meter bij meter tegels hebben we ook een tegelbuddy gebruikt, een zuignap waarmee de tegels kunnen worden opgetild met de shovel. De tuin hebben we opgehoogd met minstens 130 kubieke meter aarde, zand en puin. Om dit efficiënt te doen schakelden we de hulp in van onze grondleverancier met een flinke kraan.

Nieuwbouwtuin laten aanleggen?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8+ van klanten!

Tuinaanleg Berkel en Rodenrijs

Materialen

Houtbouw doen wij natuurlijk ook. De zwarte bogen gemaakt van Douglashout zijn de eye catcher in deze tuin. Vanuit de woonkamer maar ook vanaf de weg is het een prachtig gezicht. Voor de verharde terrassen hebben we oud hollandse tegels gebruikt. De oprit is eerst opgehoogd met puin en vervolgens is daar grind overheen gegaan met langs het huis nog staptegels. Op de plek van het gazon is eerst gazongrond aangebracht, vervolgens hebben we het verdicht en zijn de graszoden gelegd.  We hebben 329 vierkante meter beplant, een ligusterhaag geleverd en meerdere bomen. Voor de kids is er een trampoline ingegraven.

Afronding en oplevering

Na het grote werk zijn de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet en hebben we de tuin opgeleverd en dat resulteerde in een blije klant. Ook zijn we nog even langs geweest voor wat foto’s en video en heeft Schoffelbaas Fred zelfs nog even zitten genieten van de prachtige tuin.

Enthousiast?

Deze klant kan genieten van een mooie tuin. Wil je ook zo’n mooie tuin? Doe dan een aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Voortuin Berkel en Rodenrijs

Nieuwbouwtuin laten aanleggen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!