Haag verwijderen? Schoffelstudent & Hoveniers

Een haag verwijderen? Onze sterke studenten en hoveniers helpen u graag om uw haag te verwijderen en ruimte te maken voor nieuwe tuinplannen. Een haag verwijderen doen we regelmatig, van begin tot eind. We beginnen met het verwijderen en eindigen met het afvoeren van al het groenafval. Daarna kunnen we u ook nog helpen met de nieuwe tuinplannen. Denk aan een nieuwe border, een schutting een nieuwe haag of zelfs een hele nieuwe tuin. Lees hieronder meer over een haag verwijderen.

Waarom een haag verwijderen?

Een haag is prachtig en kan dienen goed dienen als afscheiding. Er zijn hagen in alle soorten, maten en kleuren. Maar soms ‘doen’ ze het gewoon niet goed meer. Ze worden bruin, zijn minder vol van blad, zijn te groot geworden of moeten plaatsmaken voor iets anders. De haag verwijderen is dan de enige optie. We kijken graag mee naar de beste manier om de haag te verwijderen.

haag verwijderen

Haag laten verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hoe verwijder je een haag?

Voor het verwijderen van de haag gebruiken wij vaak de spade en onze spierkracht. Vaak komen we daarmee een heel eind. Mocht dat niet genoeg zijn, dan moet er groter geschut aan te pas komen, zoals een graafmachine. We zoeken hierin altijd naar de meest efficiënte manier, zodat het voor u als klant betaalbaar blijft.

Een nieuwe haag plaatsen?

Mag er misschien een nieuwe haag in de plaats van de verwijderde haag? Dat kunnen we verzorgen. Alle soorten hagen zijn mogelijk. Denk dus goed na over de kleur, hoogte en vorm. Hoge, wintergroene hagen geven je veel privacy. Kleine, lage haagjes zijn juist strak en stijlvol. Voorbeelden van hagen zijn de buxus, conifeer, liguster, meidoorn en taxus.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Haag laten verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk hier meer projecten van Schoffelstudent & Hoveniers