»Haag verwijderen? Schoffelstudent & Hoveniers
Haag verwijderen? Schoffelstudent & Hoveniers2018-04-05T18:04:09+00:00

Haag verwijderen? Schoffelstudent & Hoveniers

Wilt u de haag verwijderen? Onze slimme studenten zetten zich graag in om uw haag te verwijderen en ruimte te maken voor nieuwe plannen. Een haag verwijderen doen wij regelmatig. Hierbij verzorgen wij het verwijderen tot aan het afvoeren en eventueel verzorgen wij ook de nieuwe plannen. Van een nieuwe border tot aan een erfafscheiding in de vorm van een haag of schutting. Lees hieronder meer over het verwijderen van een haag, bekijk onze tarieven of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Haag verwijderen

Hoe een haag verwijderen?

Voor het verwijderen van de haag gebruiken wij vaak een spade en spierkracht. Bij grotere klussen gebruiken wij ook een graafmachine. Hiervoor bedenken wij altijd de meest efficiënte manier, zodat we het betaalbaar houden voor onze klant.

Waarom de haag verwijderen?

Een haag kan heel lang mooi blijven, maar soms ‘doet’ deze het niet meer goed, en is hij minder vol van blad, is de haag te groot geworden of moet de haag ruimte maken voor nieuwe plannen. Wij kijken graag mee naar de oplossing. Neem gerust contact op!

Onze ervaring

Al meer dan vier jaar verzorgen wij tuinonderhoud en ook verzorgen wij tuinrenovatie van de tuin leegruimen tot aan tuinaanleg.  Onze studenten hebben een groenopleiding of ruime ervaring in de tuin, zodat ze de klus goed kunnen klaren. Voor grotere klussen hebben wij ook een shovel of graafmachine die we gebruiken zodat we nog efficiënter kunnen werken en dus betaalbaarder zijn. We verzorgen niet alleen de uitvoering maar ook alle planning, materialen en eventuele vergunningen. Van te voren bespreken wij graag uw wensen om zo een gepaste offerte uit te brengen.

Klussen die wij doen

Verwijderen van coniferen haag

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Portfolio

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland, buiten Gouda rekenen we hiervoor slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Heeft u een klus buiten Zuid-Holland? Neem dan gerust contact op! Hier zijn de servicegebieden te vinden.

Haag verwijderen in overleg

Doe het verwijderen van een haag die op de erfgrens staat altijd in overleg met de buren, zodat u daar geen problemen mee kunt krijgen. Een burenruzie is onnodig en makkelijk te voorkomen door goed overleg. Eventueel kunnen wij altijd meedenken voor een gepaste oplossing.

Schutting plaatsen

Een schutting plaatsen op de plek waar de haag stond kunnen wij ook verzorgen. Een andere erfafscheiding zoals een hek of nieuwe haag plaatsen behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Andere verwijder klussen

Haag verwijderen? Schoffelstudent & Hoveniers
4.3 (86.67%) 3 votes