Hovenier Zuid-Holland? Schoffelstudent & Hoveniers!

U bent op zoek naar en betaalbare hovenier in Zuid-Holland? Dan bent u bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het juiste adres! Gesteund door een team van echte vakmannen en enthousiaste studenten bieden wij u betaalbaar en betrouwbaar hovenierswerk in Zuid-Holland met een prachtig eindresultaat. Met passie voor groen en een streven naar perfectie helpen wij u graag met het opknappen van uw tuin. Onze hoveniers helpen u onder andere met een tuinontwerp, complete tuinrenovatie of kleinere klussen zoals het verwijderen van onkruid, het maaien van het gazon, het afvoeren van afval en het aanbrengen van nieuwe borders. Schoffelstudent & Hoveniers is uw aangewezen hovenier in Zuid-Holland!

Wat is Schoffelstudent & Hoveniers?

Schoffelstudent & Hoveniers is een hovenier in Zuid-Holland die met een team van vakmannen en studenten te werk gaat. Na meer dan 4500 klussen succesvol te hebben uitgevoerd is de combinatie van vakmannen en studenten een goede combinatie gebleken. Mede door deze combinatie is Schoffelstudent & Hoveniers een betaalbare en betrouwbare hovenier in Zuid-Holland. Omdat we ook werken met studenten, krijgen we regelmatig de vraag: ‘Leveren jullie goede kwaliteit?’ Dat doen we zeker! Met gemiddeld een 8+ op de review site www.kiyoh.nl wordt het werk gewaardeerd en daar zijn we erg trots op.

hovenier zuid holland

Mening van onze klanten

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Plan van aanpak

  • Offerte aanvragen: Vraag via onze website een offerte aan. Indien nodig komen we langs voor een kijkafspraak.

  • Datum: Na akkoord spreken we samen met u een datum af om het werk uit te voeren.

  • Ontwerp: Eventueel vertalen we uw wensen en onze expertise door naar een tuinontwerp

  • Uitvoering: Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden

  • Afronding: Nadat het project naar tevredenheid afgerond is, sturen we u per mail de factuur volgens de afspraken.

  • Genieten: We wensen u veel plezier met uw tuin

Interesse in een hovenier in Zuid-Holland?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Zuid-Holland

Heeft u geen tijd of niet de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden? Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag! We helpen u onder andere met het onkruid verwijderen, snoeien, grasmaaien en tegels schoonspuiten. Ook het groenafval wordt meegenomen, zodat we uw tuin netjes kunnen achterlaten en u direct kunt genieten van uw tuin. Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze tuinonderhoud pagina.

Tuinontwerp

Naast hovenierswerk in Zuid-Holland is het bij Schoffelstudent & Hoveniers ook mogelijk om een nieuwe tuin te ontwerpen. In samenwerking met een tuinontwerper realiseren wij een tuinontwerp wat past bij uw budget. Op deze manier kunt u gaan genieten van een nette en stijlvolle tuin die volledig naar uw wens is aangelegd. Meer informatie over onze aanpak of benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje op onze tuinontwerp pagina.

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Tuininspiratie

Als hovenier in Zuid-Holland hebben we door de jaren heen veel verschillende tuinen voorbij zien komen. En daardoor ook veel inspiratie op kunnen doen die wij graag met jullie willen delen. Op onze pagina tuininspiratie vind u verschillende voorbeeldtuinen en tuinontwerpen die u wellicht kunnen helpen aan nieuwe ideeën voor uw tuin. Ook staan er onderhoudstips die u kunnen helpen met het netjes houden van uw tuin. Ook op onze Pinterest pagina staan verschillende voorbeeldtuinen en tuintips die ook kunnen helpen met het verzorgen van uw tuin.

Resultaat niet naar wens?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 4500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Zuid-Holland

We zijn als hoveniersbedrijf bijvoorbeeld werkzaam in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden en Dordrecht.

Interesse in een hovenier in Zuid-Holland?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Portfolio