Vakman! Ga jij de samenwerking aan?

Je bent een échte vakman? Hovenier, stratenmaker, timmerman, boomverzorger of tuinontwerper? Goed dat je onze pagina hebt gevonden, want wij vinden jou een held! Wij kunnen namelijk niet zonder jouw vakmanschap. Zelf zijn wij goed in andere dingen en we zijn erachter gekomen dat er een sterke samenwerking ontstaat als we onze krachten met die van jou bundelen. Nieuwsgierig? Lees even verder!

Op deze pagina vind je onder andere:

 • Wie wij zijn
 • Hoe we graag samenwerken
 • Welke voordelen een samenwerking heeft
 • Waar we samenwerken
 • Passen we bij elkaar?
 • Recente projecten
Vakheld

Interesse in een samenwerking?

We werken inmiddels met meer dan 25 vakmannen samen!

Wie wij zijn

Schoffelstudent & Hoveniers ontstond in 2011. We begonnen klein met het uitvoeren van tuinonderhoud door studenten. Door de jaren heen pakten we steeds meer klussen aan, in samenwerking met vakmannen, en inmiddels zijn we een volwaardig hoveniersbedrijf. We verzorgen onder andere  tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp, houtbouw en boomverzorging. Door de krachtige combinatie van studenten en specialisten kunnen we vakwerk bieden voor een prijs. Onze missie is klanten blij maken met een mooie tuin. Daar werken we elke dag keihard voor met het hele team.

Houtbouwer

Hoe we graag samenwerken

Voor de klussen die onze eigen mannen en vrouwen niet (alleen) kunnen uitvoeren, werken we samen met vakmannen zoals jij. Momenteel hebben we een samenwerking met meerdere timmermannen, stratenmakers, hoveniers, boomverzorgers en tuinontwerpers. We werken met vakmannen samen op vier manieren:

 1. Samen uitvoeren: Wij verzorgen het contact met de klant, de offerte, nemen de klus aan en doen de planning. Jij voert een deel van de klus uit (dit kan alleen in ons werkgebied, voornamelijk Zuid-Holland)
 2. Zelfstandig uitvoeren: Wij verzorgen het contact met de klant en verstrekken alle benodigde informatie. Jij stuurt ons een offerte en wij sturen deze door naar de klant. Bij akkoord voer je de klus uit! Op jouw prijs doen wij een klein percentage als vergoeding voor de marketing en communicatie.
 3. Zelfstandig contact + uitvoering: Wij sturen je de lead door en jij verzorgt alles vanaf contact tot de uitvoering zelf. We rekenen alleen een vast bedrag per lead die we je doorsturen. Maandelijks sturen we je een factuur. De leads die niet bereikbaar zijn, factureren we natuurlijk niet.
 4. Inhuren van ons personeel: Je kunt ons personeel inhuren voor een klus als je handen tekort komt. Samen met jou zoeken we de juiste persoon voor de klus. Achteraf sturen we je de factuur.

Neem gerust contact op als je geïnteresseerd bent in één van deze samenwerkingen! We gaan graag in gesprek met je.

Waar we samenwerken

We voeren samen met onze partners klussen uit door het hele land. Dus ook bijvoorbeeld in Limburg, Noord-Holland, Zeeland en Groningen. Laat je dus niet tegenhouden door de afstand. Je kunt namelijk ook leads kopen van ons of klussen zelfstandig uitvoeren (zie vormen van samenwerking).

Passen we bij elkaar?

Je hebt nu het een en ander van ons gelezen. Denk je dat we bij elkaar passen? Herken je jezelf in de onderstaande punten?

 • Hard werken om klanten blij te maken met een mooie tuin

 • Duidelijk en tijdig communiceren met ons en klanten

 • Veilig werken met goed onderhouden gereedschap en stevige werkkleding

 • Plezier hebben in het werk en genieten van het mooie resultaat

 • Ervaring in je vakgebied

vakman tuinontwerper gezocht

Voordelen van samenwerking:

 • Wij regelen de marketing en afhankelijk van de samenwerking ook de offertes, communicatie en sales. Zo kun jij je richten op jouw vak!

 • Wij leveren extra mankracht als je zelf handen tekort komt

 • Snelle en duidelijke communicatie met ons

 • We leveren leads in jouw werkgebied

 • We inspireren elkaar

 • Samen maken we klanten blij met een mooie tuin

Recent uitgevoerde klussen

Onderstaande klussen hebben we met studenten en vakmannen uitgevoerd. Werk je binnenkort samen met ons aan zulke projecten?

3D-tuinontwerp en tuinaanleg

✓ Tuinontwerper ✓ Timmerman ✓ Hovenier ✓ Stratenmaker

Voor deze tuin werd eerst een 3D-tuinontwerp gemaakt. Andere elementen in de tuin zijn een damwand, een houten overkapping, fiberon vlonder, verschillende soorten bestrating en verlichte fruitbomen.

tuinontwerper gezocht

Tuinaanleg met pergola, vlonder en bestrating

✓ Tuinontwerper ✓ Timmerman ✓ Hovenier ✓ Stratenmaker

Op basis van een 3D-ontwerp werden er een robuuste pergola en een vlonder aangelegd. Ook liggen er meerdere soorten bestrating in deze tuin, waaronder een prachtige keramische mozaïek tegel en gebakken klinkertjes.

houtbouwer gezocht

Tuinrenovatie met hardhouten vlonder

✓ Timmerman ✓ Hovenier

In deze tuin ligt een grote vlonder die doorloopt vanaf het huis naar bijna achterin de tuin. Een mooi houtbouw project dat deze tuin echt een mooie look geeft. De beplanting en het gazon maken het helemaal af.

timmerman gezocht

Cipres kappen

✓ Boomverzorger

Deze 30 jaar oude cipres is door een van onze boomverzorgers vakkundig gekapt. Een goed voorbeeld van een samenwerking tussen een vakman en een Schoffelstudent. En de boom vormt geen gevaar meer.

boomverzorger gezocht

Interesse in een samenwerking?

We werken inmiddels met meer dan 25 vakmannen samen!