Hovenier Nieuwerkerk aan den IJssel?2018-10-04T14:17:21+00:00

Hovenier in Nieuwerkerk aan den IJssel?

U bent op zoek naar een hovenier in Nieuwerkerk? Schoffelstudent & Hoveniers is uw hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin of groenvoorziening. Vanuit onze vestiging in het heerlijke Gouda bieden we onze groene vingers ook aan in Nieuwerkerk. Door uw tuin te onderhouden kunt u langer genieten. Zowel doordat de tuin mooier is, alsook omdat u in onze tijd andere belangrijke dingen kan doen.

Tuinaanleg in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Uw tuin is aan vervanging toe en u wilt het een complete make over geven? Dat is allemaal mogelijk bij uw hovenier in Nieuwerkerk! We beginnen met het maken van een tuinontwerp, waarin uw wensen samenkomen met de expertise van de tuinontwerper en worden gevisualiseerd in een sterk plan. In de tuin leggen we allerlei elementen aan, zoals houtbouw, bestrating, tuinverlichting, beplanting en gazon en nog veel meer!

Onze aanpak

 • Offerte aanvragen: Vraag via onze website een offerte aan. Indien nodig komen we langs voor een kijkafspraak.

 • Datum: Na akkoord spreken we samen met u een datum af om het werk uit te voeren.

 • Ontwerp: Eventueel vertalen we uw wensen en onze expertise door naar een tuinontwerp

 • Uitvoering: Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden

 • Afronding: Nadat het project naar tevredenheid afgerond is, sturen we u per mail de factuur volgens de afspraken.

 • Genieten: We wensen u veel plezier met uw tuin

Op zoek naar een hovenier in Nieuwerkerk aan den IJssel

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Boomverzorging Nieuwerkerk aan den IJssel

Naast het onderhouden van tuinen is Schoffelstudent& Hoveniers ook actief in het verwijderen van bomen. in samenwerking met onze boomverzorgers komen we graag langs om uw boom te snoeien of te kappen. Onze boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het vak en weten dus waar ze mee bezig zijn. Ook over het hout en de takken hoeft u zich geen zorgen te maken, dat nemen we gewoon mee. Of u moet het hout willen houden voor bijvoorbeeld uw houtkachel is dat geen enkel probleem. Meer informatie vindt u op onze boomverzorging pagina.

Betrouwbaar en betaalbaar

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Tuinonderhoud in Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u geen tijd of geen zin om uw tuin te onderhouden? Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag een handje mee met het onderhouden van uw tuin. Wij helpen u onder andere met snoeien, onkruid verwijderen, grasmaaien en borders beplanten. Elk seizoen vraagt om zijn eigen aanpak. Op onze pagina Tuinonderhoud vindt u precies wat er in welk seizoen moet gebeuren.

Waarom Schoffelstudent?

 • Gericht op betaalbaarheid

 • Werkt met Studenten & Hoveniers

 • Klantgericht

 • Sterk in communicatie en afspraken

 • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam
Hovenier Nieuwerkerk aan den IJssel?
5 (100%) 3 votes