Hovenier Amsterdam. Betrouwbaar en vakkundig hoveniersbedrijf in Amsterdam

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam? Wij zijn een hoveniersbedrijf in Amsterdam dat onze klanten blij maakt met een mooie tuin. Wat voor klus het ook is, we leveren vakmanschap voor een goede prijs. Wil je je tuinklus laten doen? We helpen je graag. Mogen wij je hovenier in Amsterdam zijn?

Hovenier in Amsterdam:

 • Onze diensten
 • Tuinaanleg in Amsterdam
 • Tuinonderhoud in Amsterdam
 • Tuinman in Amsterdam
 • Tuinarchitect in Amsterdam
 • Klanten over ons
 • Voordelen van Schoffelstudent & Hoveniers
 • Hovenier in regio Amsterdam
 • Uitgelichte projecten
 • Wat als het werk niet naar wens is?
Amsterdamse gracht

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Amsterdam

Een tuin aanleggen in Amsterdam? Mooi dat je je tuin wilt aanpakken en er jouw droomtuin van wil maken. Het is heerlijk als je straks je eigen stukje groen hebt dat volledig naar wens is.

Onderschat deze klus echter niet. Kleine reken- of inschattingsfoutjes kunnen best vervelende gevolgen hebben, zoals verkeerde afwatering, verzakking of een niet optimale afwerking. En dat zijn de dingen waar je je aan gaat ergeren.

Wij hebben vaker met het bijltje van tuinaanleg gehakt en doen dat nog steeds elke dag. We gebruiken onze ervaring en kennis graag om fouten te voorkomen en jouw droomtuin te realiseren. Wil je een tuinaanleg in Amterdam? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tuinaanleg Amsterdam

Tuinonderhoud in Amsterdam

Tuinonderhoud in Amterdam laten doen? Slimme keuze. Kost het je zelf geen energie en tijd. Wij zorgen dat je tuin elk seizoen de beste zorg krijgt. Denk aan:

 • Gazon en borders bemesten

 • Onkruid verwijderen en bestrijden

 • Groene aanslag op de bestrating verwijderen

 • Hagen, planten en bomen snoeien

 • En meer tuinonderhoudklussen

We doen zowel eenmalig als periodiek onderhoud. Je kunt ons dus een keer laten langskomen om de tuin een opknapbeurt te geven, maar ook een afspraak met ons maken dat we regelmatig langskomen zodat de tuin er altijd netjes bij ligt.

Tuinman in Amsterdam

Ben je op zoek naar een tuinman in Amsterdam? Iemand die geregeld langskomt om kleine tuinklussen te doen? Denk aan de planten water geven, gras maaien en blad verwijderen? We brengen je graag in contact met onze tuinman in Amsterdam.

Tuinonderhoud Amsterdam

Tuinarchitect in Amsterdam

Wil je je tuinplannen naar een volgend niveau tillen? Een tuin die je verwachtingen overtreft en die over jaren nog steeds voldoet aan je wensen. Dan raden we je aan om een tuinarchitect in Amsterdam in te schakelen.

Onze tuinarchitect of tuinontwerper gaat eerst met je in gesprek om je wensen en budget in kaart te brengen. Daarna gaat hij of zij aan de slag met tekenen en ontwerpen. De ervaring en creativiteit van de ontwerper worden aan jouw plannen toegevoegd. Het resultaat: een kloppend tuinplan binnen jouw budget. We brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Amsterdam.

Tuinarchitect Amsterdam

Waarom Schoffelstudent?

 • Gericht op betaalbaarheid

 • Werkt met Studenten & Hoveniers

 • Klantgericht

 • Sterk in communicatie en afspraken

 • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Ze komen keurig op tijd, werken netjes, zijn beleefd en ruimen alles keurig op. Ze hebben absoluut verstand van zaken en helpen je met al je tuinvragen. Kortom ik ben heel erg tevreden.

Miriam, Moordrecht

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Uitermate professioneel. Zeer vriendelijk. Zeer oplossingsgericht. Duidelijk en toch flexibel in de afspraken. Schitterend en mooi eindresultaat. Eerlijke prijs.

Rinus, Delft

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Amsterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hoe we te werk gaan (7 stappen)

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Op maat gemaakte offerte

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Amsterdam maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Zodra je akkoord bent met de offerte, plant de hovenier samen met jou een datum in

4. Aan de slag in de tuin

Op de afgesproken datum, tijd en plek start de hovenier met de tuinklus

5. Tevreden?

Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we weer weg

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Hoveniersbedrijf in regio Amsterdam

Zoek je een hoveniersbedrijf in regio Amsterdam of in Amsterdam Noord, Zuid, Centrum of een ander deel van Amsterdam? Geen probleem. We werken door heel Amsterdam en ook in regio Amsterdam.

Uitgelichte projecten

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

In Waddinxveen legden we een groot deel van deze tuin. Je vindt er onder andere veel houtbouw. We gebruikten hiervoor hardhout dat de tuin een prachtige aanblik geeft. Een andere blikvanger is het het caribian split, het oranjekleurige grind. Een prachtige en stijlvolle kleur. Het gazon ligt er ontzettend strak bij. Kortom: een tuin waar de klant erg blij mee was en wij ook.

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe je ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht je na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kan je dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk tuinen die wij mooi maakten