Hovenier Amsterdam

U bent op zoek naar een hovenier in Amsterdam omdat u een tuin heeft die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het juiste adres. Wij weten dat een tuin onderhouden energie en tijd kost, tijd die u misschien helemaal niet heeft omdat u het druk heeft met werken, studeren en sporten. Toch zou u graag die barbecue met uw vrienden willen hebben of met uw familie in de tuin kunnen zitten. En wat beter dan dit te doen dan in een opgeknapte tuin?

Wat moet er gedaan worden aan uw tuin?

Moet er onkruid of woekerend bamboe verwijderd worden? Heeft u een haag die gesnoeid moet worden of een boom die te groot is geworden en gekapt moet worden? Of moet de tuin opgehoogd worden? Noem het maar op, Schoffelstudent weet er wel raad mee!

Kiest u ook voor de diensten van Schoffelstudent?

Schoffelstudent & Hoveniers knapt tuinen op, legt tuinen aan en kan u helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin. Wij werken samen met diverse tuinontwerpers waardoor we uw tuin het beste naar uw wensen kunnen inrichten. Dus, heeft u een tuin en wilt u hier iets aan veranderen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Amsterdamse gracht

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Hovenier Rotterdam

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Andere klussen

Wij krijgen regelmatig verzoeken of we ook klussen buiten de tuin om doen zoals schilderwerk, klussen, het verhuizen van spullen. Wij doen andere klussen ook graag voor u, maar alleen als we zeker weten dat we de klus goed kunnen klaren. Mochten we twijfelen zullen we samenwerken met de vakman of het aan de vakman overlaten. Heeft u een andere klus die u gedaan wilt hebben? Neem een kijkje op de website van onze grote broer Studentenkracht of neem contact met ons op!

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Portfolio