Hovenier in Woerden? Schoffelstudent & Hoveniers!

Op zoek naar een hovenier Woerden? Wij helpen u graag met alle klussen in de tuin. We werken met ervaren (junior) hoveniers en gemotiveerde studenten, die keihard doorwerken tot de klus af is. Met deze unieke combinatie krijgt u dus de gewenste kwaliteit voor een betaalbare prijs. We zorgen dat op elk project de juiste kennis en ervaring aanwezig zijn, zodat u tevreden bent en weer kunt genieten van uw mooie tuin. Dat verdient u!

Over uw hovenier in Woerden

In 2010 begonnen we als studentenbedrijf met tuinen onderhouden. In onze rode Fiat Cinquecento gingen we langs bij klanten. We kregen steeds meer aanvragen en begonnen uit te breiden met nieuw gereedschap, een kantoorpand, meerdere auto’s en natuurlijk meer studenten. Toen we ook vaker grote klussen kregen, begonnen we samenwerkingen met hoveniers en andere vakmannen, zoals houtbouwers, stratenmakers en boomverzorgers. In een aantal jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf dat alle tuinklussen oppakt met onze eigen mannen en onze partners.

Het luisteren naar de klant, naar u dus, staat bij ons nog altijd voorop. We werken namelijk graag voor u en willen voldoen aan uw tuinwensen! Daarom beginnen we met luisteren naar u en maken we op basis daarvan een goede inschatting van het werk. Of het nu een nieuwe tuin is, uw tuin onderhouden, een boom snoeien of de tuin van uw dromen ontwerpen, mogen we uw hovenier in Woerden zijn?

hovenier Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een hovenier in Woerden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Woerden

Kan de tuin wel een opknapbeurt gebruiken? We komen graag langs om uw tuin weer mooi en strak te maken.

 • Snoeien: we werken de hagen en bomen netjes bij

 • Onkruid verwijderen en bestrijden: we verwijderen onkruid en zorgen dat het niet terugkomt

 • Tuin leegruimen: we halen alles uit de tuin, zodat u opnieuw kunt beginnen

 • Kruien en ophogen: we kruien grond en zand de tuin in en hogen de bestrating op

 • Grasmaaien: we maaien het gazon en verzorgen het gras

 • Borders beplanten: we beplanten de borders (opnieuw)

 • Tegels schoonspuiten: we reinigen de tegels en bestrijden de algen

 • Boomverzorging: we snoeien/kappen bomen samen met onze boomverzorgers

Hoe vaak tuinonderhoud?

Wij doen zowel eenmalig als periodiek onderhoud. We kunnen dus een keer langskomen om de tuin netjes te maken. Maar wilt u dat de tuin er het hele jaar door netjes bij ligt en dat de tuin in elk seizoen de juiste aandacht krijgt, dan kunnen we ook periodiek onderhoud doen, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen. Hiervoor kunnen we in overleg ook een onderhoudscontract afsluiten.

Tuinaanleg in Woerden

Mag de tuin helemaal vernieuwd worden? Dat is mogelijk bij uw hovenier in Woerden! We kunnen beginnen met het maken van een tuinontwerp, waarin uw wensen samenkomen met de expertise van de tuinontwerper en worden gevisualiseerd in een sterk plan. In de tuin leggen we allerlei elementen aan, zoals houtbouw, bestrating, tuinverlichting, beplanting en gazon en nog veel meer!

Boomverzorging in Woerden

Heeft u een boomproject, zoals het laten kappen of snoeien van een boom? Met onze boomverzorgers pakken wij allerlei boomverzorging klussen op. Voorop staat altijd de veiligheid. Uiteraard ruimen we ook al het afval op en kunnen we dit afvoeren. Onze boomverzorgers hebben jarenlange ervaring en staan voor u klaar!

hovenier woerden

Wat klanten over ons zeggen

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Onze aanpak

 • Offerte aanvragen: Vraag via onze website een offerte aan. Indien nodig komen we langs voor een kijkafspraak.

 • Datum: Na akkoord spreken we samen met u een datum af om het werk uit te voeren.

 • Ontwerp: Eventueel vertalen we uw wensen en onze expertise door naar een tuinontwerp

 • Uitvoering: Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden

 • Afronding: Nadat het project naar tevredenheid afgerond is, sturen we u per mail de factuur volgens de afspraken.

 • Genieten: We wensen u veel plezier met uw tuin

Op zoek naar een hovenier in Woerden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Wat als het werk niet waar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Woerden en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in Gouda, Bodegraven en Utrecht.

Recente projecten