Uw hovenier voor Bodegraven en omgeving

Uw tuin is nodig aan een opknapbeurt toe en u bent opzoek naar een hovenier in Bodegraven? Dan bent u bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het juiste adres. Een groene tuin is fijn, als het maar geen onkruid betreft. Dat halen we er in direct voor u uit. Ook de verwilderde struiken pakken we aan. De studenten van Schoffelstudent & Hoveniers weten immers van wanten. Bij kale tuinen gaan we graag aan de slag met het plaatsen en toevoegen van de juiste elementen.

Een tuin vraagt tijd en kennis. Die tijd hebben wij en voor de kennis geldt uiteraard hetzelfde. Onze studenten zijn stuk voor stuk gemotiveerd, gedisciplineerd en enthousiast over alles wat groen is, of groen hoort te zijn. Dat ziet u met name als we klaar zijn. Als u met een lekker glas verse jus d’orange op uw terras zit. Eventueel inclusief buitenhaard, zodat u na uw werkdag tot laat in de avond kunt genieten.

Tuinonderhoud Bodegraven

Elk seizoen vraagt om zijn eigen onderhoud. Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag met het onderhouden van uw tuin. Wij helpen onder andere met het maaien van het gras, het verwijderen en bestrijden van het onkruid en het beplanten van borders. Elk seizoen kent natuurlijk zijn eigen onderhoud. Hoe pak je dat aan? Op onze pagina tuinonderhoud wordt precies uitgelegd welk seizoen welk onderhoud nodig heeft. De tuin blijft er zo het hele jaar door netjes bij liggen er is dan geen sprake meer van achterstallig onderhoud.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in een hovenier in Bodegraven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Boomverzorging in Bodegraven

Naast het onderhouden en aanleggen van tuinen doet Schoffelstudent & Hoveniers ook aan boomverzorging. Samen met onze boomverzorgers helpen wij u met het snoeien of kappen van uw bomen. De boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het kappen en snoeien van bomen en weten dus hoe ze te werk moeten gaan. Het afvoeren van het hout en de takken is ook geen enkel probleem, de boomverzorgers zorgen ervoor dat ze de tuin weer netjes achterlaten. Mocht u het hout willen houden voor bijvoorbeeld uw openhaard is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Tuinaanleg in Bodegraven

Naast het onderhouden van verschillende tuinen helpt Schoffelstudent & Hoveniers u ook graag met het realiseren van een compleet nieuwe tuin. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Door te werken met ervaren studenten en hoveniers kunnen wij u betaalbare en kwalitatieve tuinaanleg aanbieden. Heeft u interesse in een offerte of bent u benieuwd naar onze recente projecten? Neem een kijkje op onze tuinaanleg pagina!

Houtbouw elementen in de tuin

Houtbouw komt vaak terug bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Hout wordt vaak gebruikt in het aanleggen van schuttingen, vlonders en schuren. Op deze manier creëert u een unieke uitstraling in uw tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met hout? Bezoek onze houtbouw pagina en kom alles te weten over de mogelijkheden.

moderne tuin

Recent project als hovenier in Bodegraven

Deze tuin legden we aan in Bodegraven.

Het begon allemaal met het maken van een tuinontwerp. Een onderdeel hiervan was het 3D-tuinontwerp, waardoor de klant al vooraf online door de tuin heen kon ‘lopen’. Alle elementen zijn al zichtbaar, waardoor je vooraf goed kunt inschatten of je tevreden bent met het plan dat er ligt.

Daarna gingen we aan de slag met de tuinaanleg. In de tuin zijn veel verschillende en opvallende elementen te vinden. Bijvoorbeeld de oersterke pergola van ongeveer 2,5 meter hoog. Ook ligt er een terras in de tuin met tegels met een arabisch motief. Een deel van het pad bestaat uit een vlonder.

Bekijk en lees hier meer over deze tuinaanleg in Bodegraven.

Aangelegde tuin in Bodegraven

Betaalbaar en betrouwbaar

Vaak krijgen we de vraag, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Resultaat niet naar wens?

Ons werk is pas gedaan als de tuin naar wens is. Dit geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 4500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Bodegraven en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Gouda, Reeuwijk, Woerden en Boskoop.

Portfolio