»Stobbenfrezen? Betaalbaar en professioneel
Stobbenfrezen? Betaalbaar en professioneel2018-06-15T15:55:04+00:00

Stobbenfrezen

Een boom kappen is vaak niet voldoende om de overlast van de boom geheel te verhelpen. Met stobbenfrezen versplintert de boomstronk en heeft u daarna dus geen hinder meer van de stronk. Het stobbenfrezen na het kappen van een boom is een mooie oplossing om het stuk tuin waar de boom stond weer bruikbaar te maken of uw uitzicht verbeteren.  Zo kunnen er weer andere planten groeien en een mooi gazon aanleggen behoort dan ook weer tot de mogelijkheden. Onze ervaren studenten kunnen zowel grote als kleine stronken frezen, zodat u geen last meer van uw boomstronk.

We zagen eerst de stronk zo dicht mogelijk bij de grond af. Dit doen we met onze professionele kettingzaag en veiligheidskleding. Bij het wegfrezen van enkele stronken gebruiken we een kleinere freesmachine die ook makkelijk gebruikt kan worden in de tuin. Voor grotere klussen kunnen we ook grotere frezen huren, zodat de klus efficiënt kan worden geklaard. Het afvoeren van het haksel en het afval kunnen we ook voor u verzorgen. Als de stronk weg is gefreesd zorgen wij ervoor dat alle rommel verdwijnt en u direct van uw tuin kunt genieten.

Klus met stobbenfrezen

Interesse in stobbenfrezen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een klant over het stobbenfrezen door Schoffelstudent:

Fred van www.SchoffelStudent.nl heeft recent keihard gewerkt om onze tuin zo te krijgen zoals wij dat wilden. De Schoffelstudent werd ons aanbevolen door een kennis (waarvoor dank!) en deze tip willen wij ook anderen niet onthouden.
Fred kon ons op erg korte termijn inplannen en heeft precies gedaan wat wij van hem verwachtten. De stronk en wortels van een oude boom zijn vakkundig weggefreesd. Op plekken waar de machine niet goed bij kon heeft hij zelfs met een hakbijl de klus afgemaakt.

Robin Buskermolen

Bomen kappen

Bomen kappen doen wij ook maar dan samen met onze boomverzorgers, zoals Ruben van Beest. De samenwerking tussen de hovenier en Schoffelstudent zorgt ervoor dat u nog steeds voordeliger uit bent. Het afvoeren van het hout en alle takken verzorgen wij ook. Dit doen we met onze aanhanger. Eventueel kunnen wij ook de takken versnipperen.

Stobbenfrezen? Betaalbaar en professioneel
4.8 (95%) 4 votes