Op zoek naar een hovenier in Capelle aan den IJssel?

Op zoek naar een hovenier in Capelle aan de IJssel? Wij helpen u graag! De tuin is een plek om te ontspannen. Voor de één betekent dat een strak en modern terras, waar de ander zich graag in een natuurlijke groene oase van rust bevind. Onze groene vingers en de groene wensen zijn in beide gevallen de ideale combinatie. Wij helpen graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Of het nu gaat om het of kappen van een grote boom tot het aanleggen van een tuin van honderden vierkante meters: wij pakken het werk graag aan met onze hoveniers en studenten.

Hovenier Capelle aan den Ijssel

Op zoek naar een hovenier in Capelle a/d IJssel?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Onze diensten

Hoe gaat Schoffelstudent & Hoveniers te werk?

Wij luisteren graag naar u, de klant! Dat is dan ook het eerste wat we doen, nadat u contact heeft opgenomen met ons. Dan inventariseren wij uw wensen en verzamelen wij de benodigde informatie per mail of telefonisch. Voor tuinonderhoud maken wij een prijsindicatie op basis van van die gegevens. Voor tuinaanleg komen wij graag even langs om uw wensen te bespreken. Dan komt een van onze hoveniers bij u langs. Wenst u een tuinontwerp? Geen enkel probleem dan komt een van onze tuinontwerpers bij u langs. Zo bepalen we samen met u de stijl voor uw nieuwe tuin. Als het plan of ontwerp voor uw tuin er ligt maken wij een offerte geheel naar uw wensen. De offerte zullen wij met u bespreken en indien nodig aanpassen.  Na akkoord van de offerte zullen we een datum afspreken die u schikt. Op de afgesproken datum gaan onze hoveniers en studenten aan de slag gaan om uw tuin aan te pakken. Bij tuinaanleg starten we meestal met het leeghalen van de oude tuin om vervolgens met een schoon canvas de nieuwe tuin te realiseren. Wij zorgen voor een snelle efficiënte aanpak en gaan pas weer weg op het moment dat u tevreden met het resultaat.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Onze diensten

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden tuinen. Dus eigenlijk alles wat een regulier hoveniersbedrijf ook doet. Dat doen we door te werken met tuinontwerpers, hoveniers en studenten. Door ook te werken met studenten kunnen we deze diensten wat betaalbaarder aanbieden, wel zo prettig! Daarnaast hebben als bedrijf een klantenservice die elke werkdag per telefoon, mail of zelfs Whats app bereikbaar is.  Zo zijn wij een hoveniersbedrijf met een moderne aanpak. Wij werken vanuit Gouda en zijn daarmee een goed optie als hovenier in Capelle aan den IJssel.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn behoorlijk blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten. Zo zijn wij een goede optie als hovenier in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een hovenier in Capelle a/d IJssel?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hovenier in Capelle aan den IJssel en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel.

Onze projecten: