Hovenier in Capelle aan den IJssel? Schoffelstudent & Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Capelle aan de IJssel? Wij helpen je graag! De tuin is een plek om te ontspannen. Voor de één betekent dat een strak en modern terras, waar de ander zich graag in een natuurlijke groene oase van rust bevind. Onze groene vingers en de groene wensen zijn in beide gevallen de ideale combinatie. Wij helpen graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Of het nu gaat om het of kappen van een grote boom tot het aanleggen van een tuin van honderden vierkante meters: wij pakken het werk graag aan met onze hoveniers en studenten.

Hovenier Capelle aan den Ijssel

Op zoek naar een hovenier in Capelle a/d IJssel?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hoe gaat Schoffelstudent & Hoveniers te werk?

Wij luisteren graag naar jou, de klant! Dat is dan ook het eerste wat we doen, nadat je contact hebt opgenomen met ons. Dan inventariseren wij je wensen en verzamelen wij de benodigde informatie per mail of telefonisch. Voor tuinonderhoud maken wij een prijsindicatie op basis van van die gegevens. Voor tuinaanleg komen wij graag even langs om je wensen te bespreken. Dan komt een van onze hoveniers bij je langs. Wens je een tuinontwerp? Geen enkel probleem dan komt een van onze tuinontwerpers bij je langs. Zo bepalen we samen met je de stijl voor de nieuwe tuin. Als het plan of ontwerp voor je tuin er ligt maken wij een offerte geheel naar je wensen. De offerte zullen wij met je bespreken en indien nodig aanpassen.  Na akkoord van de offerte zullen we een datum afspreken die je schikt. Op de afgesproken datum gaan onze hoveniers en studenten aan de slag gaan om de tuin aan te pakken. Bij tuinaanleg starten we meestal met het leeghalen van de oude tuin om vervolgens met een schoon canvas de nieuwe tuin te realiseren. Wij zorgen voor een snelle efficiënte aanpak en gaan pas weer weg op het moment dat je tevreden met het resultaat.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Onze diensten

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden tuinen. Dus eigenlijk alles wat een regulier hoveniersbedrijf ook doet. Dat doen we door te werken met tuinontwerpers, hoveniers en studenten. Door ook te werken met studenten kunnen we deze diensten wat betaalbaarder aanbieden, wel zo prettig! Daarnaast hebben als bedrijf een klantenservice die elke werkdag per telefoon, mail of zelfs Whats app bereikbaar is.  Zo zijn wij een hoveniersbedrijf met een moderne aanpak. Wij werken vanuit Gouda en zijn daarmee een goed optie als hovenier in Capelle aan den IJssel.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Goedkoop is duurkoop?

Je zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn behoorlijk blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt je niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten. Zo zijn wij een goede optie als hovenier in Capelle aan den IJssel

Een nieuwe tuin aanleggen?

Je wilt een hele nieuwe tuin laten aanleggen? Dat is een flink project maar gelukkig hebben wij daar al veel ervaring mee. Er zijn twee manieren om tot een plan te komen. De eerste is door een tuinontwerp te (laten) maken. Je kunt zelf een tuinontwerp maken door bijvoorbeeld een tuinontwerp cursus te volgen. De andere optie is om een globaal plan te maken met je wensen en eventueel een schets. Als je helder hebt wat je wilt dan kun je een offerte aanvragen. Ook als je niet exact weet wat je wilt kan dat natuurlijk en dan denken we graag met je mee. Vervolgens maken we een passende offerte. Als je je kunt vinden in de offerte kun je hem accepteren en plannen we het werk zo snel mogelijk in. Op een moment dat jou ook uitkomt! Na de aanleg is er altijd een oplever moment en daarin kun je aangeven of het werk naar wens is uitgevoerd. Is het nog niet top? Dan lossen we het op.
Nadat de tuin volledig is afgerond ontvang je van ons te factuur en dan kun je helemaal zorgeloos genieten van je nieuwe tuin. Nou ja, zorgeloos? Lees daarover meer onder het volgende kopje.

Zorgeloos genieten van je tuin?

Je hebt een (nieuwe) tuin en deze wil je natuurlijk netjes onderhouden. Dit kost wel de nodig tijd, kennis en gereedschap. Soms kom je er niet aan toe of is het werk te lastig of te zwaar. Dan kan het tuinonderhoud laten verzorgen een uitkomst zijn. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen van het tuinonderhoud uit te besteden. Grasmaaien is een leuke klusje om te doen en wat schoffelen kan ook nog wel, maar de hagen knippen of de boom snoeien is zwaarder en specialistischer werk waar goede machines goed van pas komen. Je kunt er voor kiezen om alleen de zwaardere klussen uit te laten voeren. Wij verzorgen als hovenier veel tuinen in Capelle aan den IJssel en de omgeving. Wil je weten wat je ongeveer kost? Vraag dan een offerte aan.

Boom snoeien of kappen?

Als hovenier in Capelle aan den IJssel verzorgen we ook het snoeien en kappen van bomen. Wij doen dit met boomverzorgers, echte vakspecialisten om zo veilig en goed werk te leveren. Ze kunnen bomen tot wel 25 meter snoeien of met de grond gelijk maken. Je wilt ook de stronk verwijderen? Geen probleem dan nemen we een stronkenfrees mee. Controleer bij de gemeente wel of je eventueel een kapvergunning nodig hebt.

Op zoek naar een hovenier in Capelle a/d IJssel?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hovenier in Capelle aan den IJssel en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel.

Onze projecten: