Hovenier in Waddinxveen? Schoffelstudent & Hoveniers!

Je zoekt een hovenier in Waddinxveen? Wij bieden een betaalbare oplossing voor al je groene plannen. Van tuinonderhoud tot tuinaanleg, onze studenten zijn ervaren en hebben groene vingers. Wij hebben sinds onze oprichting in 2010 al meer dan 4500 klussen mogen uitvoeren, dus hebben wij al zeer wat ervaring opgedaan in alle mogelijke klussen die je maar kunt bedenken voor de tuin. Schoffelstudent & Hoveniers is niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud van je tuin. Ook zijn wij in staat een tuin te renoveren of zelfs een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Ook kunnen wij een tuinontwerp maken inclusief beplantingsplan. Daarom zijn wij een goed alternatief voor een hovenier in Waddinxveen.

Hovenier Waddinxveen

Op zoek naar een hovenier in Waddinxveen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Op zoek naar een hovenier in Waddinxveen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent & Hoveniers?

  • Gericht op betaalbare kwaliteit

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over ons:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Jullie waren stipt op tijd(dat is heel fijn, kan ik jullie verzekeren) en al mijn vragen werden goed beantwoord. Verder is alles heel mooi geworden.

Marion, Waddinxveen

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Van Otterdijk , Boskoop

Hulp van een hovenier in Waddinxveen

Wij voeren onze klussen graag goed uit. Soms komen we echter klussen tegen die wij niet in ons eentje aankunnen. In zulke gevallen zullen we in overleg met onze klanten altijd een vakman betrekken. Voor specialistische klussen zoals het snoeien van grote bomen of moeilijkere aanleg klussen, werken wij samen met bevriende hoveniersbedrijven. Zo krijg je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo doen wij het snoeien van grote bomen samen hovenier Ruben van Beest. Ruben zal hierbij de boom ingaan en het snoeiwerk doen, terwijl onze studenten hem hierbij ondersteunen.

Onderhoud bedrijfsterrein in Waddinxveen

Als hovenier in Waddinxveen verzorgen we al jaren het onderhoud van bedrijfsterreinen. Van onkruidbestrijding tot aan het verzorgen van nieuwe beplanting of het snoeien van de bomen, wij verzorgen het allemaal. Wij werken zowel op eenmalige basis als jaarcontracten met een onderhoudsplan.
Interesse? Neem even contact op.

Hoveniersbedrijf Waddinxveen

Tuinonderhoud

Het snoeien van de planten in uw tuin, verwijderen van onkruid, hagen scheren, het maaien van uw gazon. Dit zijn enkele zaken die Schoffelstudent voor jou kan doen met betrekking tot het onderhouden van de tuin. Onze studenten en hoveniers weten precies hoe ze deze klussen uit moeten voeren en een mooi resultaat neer zetten.

Tuinaanleg Waddinxveen

Wij hebben ook in de laatste jaren al zeer wat tuinen mogen aanleggen. Wij voeren graag al uw plannen uit net als iedere hovenier in Waddinxveen. In samenspraak met onze tuinontwerper kunnen we ook een tuinontwerp voor u maken inclusief beplantingsplan helemaal volgens uw wensen.  Bij recent werk kunt u voorbeelden van tuinaanleg vinden. Voor werkzaamheden die meer specialisme vragen werken we samen met bevriende specialisten. Zo leveren we vakmanschap van de hovenier voor een goede prijs.

Tuinontwerp

Naast het werken in de tuin of het aanleggen van een nieuwe tuin kunnen wij ook een tuinontwerp voor je maken. Zo werken wij samen met een tuinontwerper die samen met jou je droomtuin kan optekenen, zodat wij samen met de hovenier je droomtuin kunnen realiseren. Onze tuinontwerper heeft veel ervaring en ontwerpt zowel kleine als grote tuinen. Heb je interesse in een tuinontwerp door Schoffelstudent ? Kijk dan even op onze tuinontwerp pagina.

Hovenier in Waddinxveen en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in Boskoop, Gouda en Reeuwijk.

Projecten in Waddinxveen

Hieronder beschrijven we enkele projecten die wij als hoveniersbedrijf in Waddinxveen hebben uitgevoerd. Wil je meer tuinen zien? Bekijk dan onze voorbeeldtuinen.

Deze unieke tuin is ontworpen en vervolgens aangelegd in Waddinxveen. De tuin heeft mooie verhoogde bakken die zijn gemaakt van gelijmde stapelblokken. Deze bakken bevatten flink wat groen dat goed doordacht is in een beplantingsplan. Het pad loopt tussen de borders en verhoogde plantenbakken door en leidt naar het terras achterin de tuin.

Tuin waddinxveen

Deze tuin met onder andere een Douglas pergola en vlonderterras onderging een ware metamorfose. Van een tuin vol zand, oude bestrating en wat beplanting naar een heel strakke en stijlvolle tuin met houtbouw, gloednieuwe bestrating en prachtige borders. Hier kun je meer lezen over deze tuin.

moderne tuin voorbeeld

Op zoek naar een hovenier in Waddinxveen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Portfolio