U zoekt een Hovenier in Waddinxveen? Schoffelstudent!2018-09-28T11:50:20+00:00

Hovenier in Waddinxveen

U zoekt een hovenier in Waddinxveen? Wij bieden een betaalbare oplossing voor al uw groene plannen. Van tuinonderhoud tot tuinaanleg, onze studenten zijn ervaren en hebben groene vingers. Wij hebben sinds onze oprichting in 2010 al meer dan 4500 klussen mogen uitvoeren inmiddels hebben wij dus al zeer wat ervaring opgedaan in alle mogelijke klussen die u maar kunt bedenken voor de tuin. Schoffelstudent & Hoveniers is niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud van uw tuin. Ook zijn wij in staat een tuin te renoveren of zelfs een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Ook kunnen wij voor u een tuinontwerp maken inclusief beplantingsplan. Daarom zijn wij een goed alternatief voor een hovenier in Waddinxveen.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

De diensten die Schoffelstudent aanbiedt zijn:

Op zoek naar een hovenier in Waddinxveen?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Hulp van een hovenier in Waddinxveen

Wij voeren onze klussen graag goed uit. Soms komen we echter klussen tegen die wij niet in ons eentje aankunnen. In zulke gevallen zullen we in overleg met onze klanten altijd een vakman betrekken. Voor specialistische klussen zoals het snoeien van grote bomen of moeilijkere aanleg klussen, werken wij samen met bevriende hoveniersbedrijven. Zo heeft u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo doen wij het snoeien van grote bomen samen hovenier Ruben van Beest. Ruben zal hierbij de boom ingaan en het snoeiwerk doen, terwijl onze studenten hem hierbij ondersteunen.

Tuinonderhoud

Het snoeien van de planten in uw tuin, verwijderen van onkruid, hagen scheren, het maaien van uw gazon. Dit zijn enkele zaken die Schoffelstudent voor u kan doen met betrekking tot het onderhouden van de tuin. Onze studenten weten precies hoe ze deze klussen uit moeten voeren en een mooi resultaat neer te zetten.

Tuinaanleg

Wij hebben ook in de laatste jaren al zeer wat tuinen mogen aanleggen. Wij voeren graag al uw plannen uit net als iedere hovenier in Waddinxveen, maar dan voor een scherpe prijs. In samenspraak met onze tuinontwerper kunnen we ook een tuinontwerp voor u maken inclusief beplantingsplan helemaal volgens uw wensen.  Bij recent werk kunt u voorbeelden van tuinaanleg vinden. Voor werkzaamheden die meer specialisme vragen werken we samen met bevriende specialisten. Zo leveren we de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Tuinontwerp

Naast het werken in de tuin of het aanleggen van een nieuwe tuin kunnen wij ook een tuinontwerp voor u maken. Zo werken wij samen met een tuinontwerper die samen met u uw droomtuin kan optekenen, zodat wij samen met de hovenier uw droomtuin kunnen realiseren. Onze tuinontwerper heeft veel ervaring en ontwerpt zowel kleine als grote tuinen. Heeft u interesse in een tuinontwerp door Schoffelstudent ? Kijk dan even op onze tuinontwerp pagina.

Portfolio

U zoekt een Hovenier in Waddinxveen? Schoffelstudent!
5 (100%) 3 votes