Hovenier Den Haag? Schoffelstudent & Hoveniers!

Op zoek naar een hovenier in Den Haag? Schoffelstudent & Hoveniers biedt ervaren hoveniers en studenten met professionele gereedschappen die tuinonderhoud en tuinaanleg verzorgen. Voor tuinonderhoud of tuinaanleg wil je geen hoge prijzen betalen en daarom bieden wij een betaalbare dienst met een verrassend goede kwaliteit. Van snoeien en onkruid wieden tot aan de ontwerp en aanleg en van een hele tuin. Wij kunnen het verzorgen!

Onze ervaring als hovenier

Al sinds 2010 doen wij hovenierswerk en verzorgen wij klussen in de tuin. Inmiddels hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd in regio Den Haag. We hebben inmiddels al meer dan 4500 tuinen mogen verzorgen en klanten zijn over het algemeen zeer tevreden en geven ons een 8+ als rapportcijfer. We hebben kleinere stadstuinen gedaan maar ook tuinen aangelegd die meer dan 900m2 groot waren. Ja, we zijn een serieus hoveniersbedrijf en onze naam een klein beetje ontgroeid, want we doen veel meer dan alleen schoffelen.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, werken we met ervaren hoveniers, houtbouwers en boomverzorgers. Waar mogelijk zetten we studenten in. Zo garanderen we kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Hovenier in Den Haag

Klussen die wij doen

Voorbeeld van tuinonderhoud door Schoffelstudent

Op zoek naar een hovenier in Den Haag?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tuinaanleg in Den Haag

Zoek je een hoveniersbedrijf in Den Haag dat jouw tuin kan aanleggen? We helpen je daar graag bij. We legden al veel tuinen aan en het mooiste moment is altijd wanneer het af is en de klant tevreden door de tuin loopt. Een tuinaanleg is ideaal om je tuinplezier (terug) te krijgen. Als je nu naar buiten kijkt en je bent niet tevreden, of je ziet een lege vlakte omdat je een nieuwbouwhuis hebt, overweeg dan een tuinaanleg. We denken samen een plan uit. Vervolgens hoef je je geen zorgen te maken over de realisatie van het plan.

Een tuinaanleg is niet zo eenvoudig. Kleine rekenfoutjes of verkeerde inschattingen kunnen grote gevolgen hebben. Denk aan verzakkingen, water dat blijft staan of een resultaat dan net niet helemaal geweldig is. Wil je dat voorkomen, schakel dan onze professionele hoveniers in Den Haag in.

Tuinonderhoud in Den Haag

We onderhouden ook tuinen in Den Haag. Als klant hoef je je geen zorgen meer te maken over wanneer je welk tuinonderhoud uit moet voeren. Wij zorgen dat je tuin op het juiste moment de beste zorg krijgt. Denk aan bemesting, onkruid verwijderen en bestrijden, bestrating reinigen, het gazon maaien, verplanten en beplanten en meer.

Zoek je een tuinman in Den Haag? Iemand die wekelijks klein onderhoud uitvoert, zoals gras maaien, de planten water geven en de tuin vegen? Ook dat is mogelijk. We brengen je graag in contact met onze tuinman in Den Haag.

Tuinontwerp in Den Haag

Wil je een spectaculaire tuin waar je niet op uitgekeken raakt? Dan raden we je een tuinontwerp aan. Jij kunt al je wensen inbrengen in een gesprek met onze tuinarchitect in Den Haag. Die gaat vervolgens naar de tekentafel en komt terug met een tuinontwerp waarin jouw wensen verwerkt zijn. Ook is er dan nagedacht over de haalbaarheid, het budget en verrassende elementen in de tuin. Zo krijg je een unieke tuin die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Haag?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaar hovenierswerk

  • Werkt met Hoveniers & Studenten

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Prettige ervaring met dit bedrijf. Snelle reactie, goede prijs. Vriendelijke en kundige hovenier.

Beek via Kiyoh.nl, Den Haag

Klussen en karweien worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas via Kiyoh.nl, Den Haag

Uitermate professioneel. Zeer vriendelijk. Zeer oplossingsgericht. Duidelijk en toch flexibel in de afspraken. Schitterend en mooi eindresultaat. Eerlijke prijs.

Rinus via Kiyoh.nl, Delft

Alle opgedragen werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd binnen het tevoren opgegeven begroting bedrag, zeer tevreden, ook over de vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd

Pieter via Kiyoh.nl, Den Haag

“student” kwam stipt op tijd en had voor al mijn problemen snel een doeltreffende oplossing

Kees via Kiyoh.nl, Den Haag

Werkgebied

Wij werken door heel Zuid-Holland en rekenen slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Daarmee zijn wij een goede optie voor als hovenier in Den Haag. Inmiddels werken we wekelijks en soms dagelijks in de buurt van Den Haag dus het inplannen van werk is steeds makkelijker geworden. Ook voor klussen buiten Den Haag draaien wij onze hand niet om. Zo werken we ook in Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Wassenaar, Wateringen en Delft.

Samen met hoveniers in Den Haag

Bij specialistische werkzaamheden zoals boomverzorging, het aanleggen van vlonders werken wij samen met een hovenier in Den Haag om zo de beste kwaliteit te leveren tegen een nette prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je klus en wij sturen je een passende offerte.

Portfolio

Op zoek naar een hovenier in Den Haag?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!