Hovenier Den Haag? Schoffelstudent & Hoveniers!

Schoffelstudent & Hoveniers is de hovenier in Den Haag. Wij verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en boomverzorging op. Wij werken daarvoor met vakmensen en waar we kunnen zetten we studenten in.  Van snoeien en onkruid wieden tot aan de ontwerp en aanleg en van een hele tuin. Wij kunnen het verzorgen! Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen.

Onze ervaring als hovenier

Al sinds 2010 doen wij hovenierswerk en verzorgen wij klussen in de tuin. Inmiddels hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd in regio Den Haag. We hebben inmiddels al meer dan 4500 tuinen mogen verzorgen en klanten zijn over het algemeen zeer tevreden en geven ons een 8+ als rapportcijfer. We hebben kleinere stadstuinen gedaan maar ook tuinen aangelegd die meer dan 900m2 groot waren. Ja, we zijn een serieus hoveniersbedrijf en onze naam een klein beetje ontgroeid, want we doen veel meer dan alleen schoffelen.

Als hovenier in Den Haag en omgeving willen we ook kwaliteit leveren. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, werken we met ervaren hoveniers, houtbouwers en boomverzorgers. Waar mogelijk zetten we studenten in. Zo garanderen we kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

Hovenier Den Haag

Op zoek naar een hovenier in Den Haag?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg

Zoek je een hoveniersbedrijf in Den Haag en omgeving die jouw tuin kan aanleggen? We helpen je daar graag bij. We legden al veel tuinen aan en we vinden weinig mooier dan de klant blij te maken met een mooie tuin. Tuinaanleg is ideaal om je tuinplezier (terug) te krijgen. Als je nu naar buiten kijkt en je bent niet tevreden over de tuin, of je ziet een lege vlakte omdat je een nieuwbouwhuis hebt, overweeg dan een tuinaanleg. We denken samen een plan uit voor je nieuwe tuin. Vervolgens hoef je je geen zorgen te maken over de realisatie van het plan. Wij maken graag gratis een offerte en het is aan jou om die te accepteren of niet. Een tuinaanleg is niet zo eenvoudig. Kleine rekenfoutjes of verkeerde inschattingen kunnen grote gevolgen hebben. Denk aan verzakkingen, water dat blijft staan of een resultaat dan net niet helemaal geweldig is. Wil je dat voorkomen, schakel dan onze professionele hoveniers in Den Haag in.

Tuinrenovatie

Wil je de tuin opknappen en aanpassingen maken in je huidige tuin? Moet het gazon plaats maken voor wat extra terras? Of wil je gewoon je complete tuin laten aanpakken? Tuinrenovatie verzorgen wij ook in Den Haag. Eerst horen wij graag van jou wat je plannen zijn en dan denken we mee. Vervolgens gaan we  in gesprek over de elementen die je zou willen laten renoveren in je tuin en brengen dan gratis en vrijblijvend een offerte uit. Als je die accepteert komen we het werk uitvoeren en mocht de offerte niet aansluiten bij de verwachtingen dan

Tuin ophogen

Na verloop van van de tijd verzakt je tuin en moet de bestrating weer omhoog.  Wij verzorgen regelmatig het ophogen van tuinen, ook in Den Haag. Zowel het ophogen van bestrating als het ophogen van de borders met nieuwe bemeste tuinaarde zodat de tuin weer voldoende voeding heeft om te groeien en bloeien. Bij grote hoeveelheden laten we dit storten. Vervolgens kunnen we de tuinaarde met kruiwagens in de tuin verspreiden. Mocht het door het huis moeten is dat ook geen enkel probleem. Eventueel kunnen we ook tuinaarde leveren in zakken. Dat is handig wanneer het door het huis moet want dat scheelt rommel. Bij grote hoeveelheden die door het huis moeten laten we materialen  over het huis hijsen met een hijskraan dat is dan goedkoper en nog eens spectaculair ook.

tuinaanleg Den Haag

Tuinonderhoud

Staat er veel onkruid of moet de haag geknipt worden? We onderhouden ook tuinen in Den Haag.  Of het nou gaat om een eenmalige klus of frequenter onderhoud. Als klant hoef je je geen zorgen meer te maken over wanneer je welk tuinonderhoud uit moet voeren. Wij zorgen dat je tuin op het juiste moment de beste zorg krijgt. Denk aan bemesting, onkruid verwijderen en bestrijden, bestrating reinigen, het gazon maaien, verplanten en beplanten en meer. Zoek je een tuinman in Den Haag? Iemand die wekelijks klein onderhoud uitvoert, zoals gras maaien, de planten water geven en de tuin vegen? Ook dat is mogelijk.

Tuinontwerp in Den Haag

Wil je een spectaculaire tuin waar je niet op uitgekeken raakt? Dan is het wijs om een tuinontwerp te laten maken. Door een professionele tuinontwerper een plan te laten maken voor je tuin krijg je een uniek resultaat. Een tuin die boven je verwachtingen uit stijgt. Een tuinontwerper brengt de ervaring en creativiteit in die jij niet hebt en wij als hoveniersbedrijf beperkt hebben. Jij kunt al je wensen inbrengen in een gesprek met onze tuinontwerper in Den Haag. Die gaat vervolgens naar de tekentafel en komt terug met een tuinontwerp waarin jouw wensen verwerkt zijn. Ook is er dan nagedacht over de haalbaarheid, het budget en verrassende elementen in de tuin.

Wil je zelf aan de slag met een tuinontwerp?
Wil je zelf creatief aan de slag? Dat kan natuurlijk ook en is nog eens leuk om te doen. Het is toch onwijs gaaf om tegen je vrienden te zeggen dat je deze nieuwe tuin zelf hebt ontworpen. We hebben een blog geschreven over het zelf maken van een tuinontwerp. 

Bedrijventerrein onderhoud

We werken veel voor particulieren, maar steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Wil jij je geen zorgen meer over hoe je bedrijventerrein en bedrijfstuin er bij liggen? Daar helpen wij graag bij. Met onze ervaring onderhouden wij al voor behoorlijk wat bedrijven in regio Den Haag het terrein. Dit kan op basis van een enkele onderhoudsbeurt of een onderhoudscontract om het terrein er jaarrond strak bij te laten liggen. Lees hier meer over het onderhoud van een bedrijfsterrein.

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Op zoek naar een hovenier in Den Haag en omgeving?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaar hovenierswerk

  • Werkt met Hoveniers & Studenten

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Prettige ervaring met dit bedrijf. Snelle reactie, goede prijs. Vriendelijke en kundige hovenier.

Beek via Kiyoh.nl, Den Haag

Klussen en karweien worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas via Kiyoh.nl, Den Haag

Uitermate professioneel. Zeer vriendelijk. Zeer oplossingsgericht. Duidelijk en toch flexibel in de afspraken. Schitterend en mooi eindresultaat. Eerlijke prijs.

Rinus via Kiyoh.nl, Delft

Alle opgedragen werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd binnen het tevoren opgegeven begroting bedrag, zeer tevreden, ook over de vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd

Pieter via Kiyoh.nl, Den Haag

“student” kwam stipt op tijd en had voor al mijn problemen snel een doeltreffende oplossing

Kees via Kiyoh.nl, Den Haag

Wat kost een hovenier in Den Haag?

Er zijn veel verschillende klussen die wij als hoveniersbedrijf in Den Haag en omgeving doen en verschillende klussen vragen ook om verschillende aanpak. Daarom is het handig om een offerte aanvraag te doen. Dan ontvang je een prijs op maat. Geheel vrijblijvend! Je kunt de offerte dus accepteren en als de offerte niet aansluit bij je verwachtingen dan zit je nergens aan vast. Ben je aan het oriënteren kun je ook een offerte aanvraag doen en vragen om een schatting voor jouw klus. Dan geven we een indicatie van de prijs en als die aansluit dan kunnen we een gespecificeerde offerte maken.

Werkgebied

Wij werken door heel Zuid-Holland en rekenen meestal geen reiskosten. Daarom zijn wij een goede optie als je een hovenier in Den Haag zoekt. Inmiddels werken we wekelijks en soms dagelijks in en rondom Den Haag dus het inplannen van werk is steeds makkelijker geworden. Ook voor klussen buiten Den Haag draaien wij onze hand niet om. Zo werken we ook in Voorburg, Rotterdam, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Wassenaar, Wateringen, Zoetermeer, Leiden en Delft.

Samen met hoveniers in Den Haag

Bij specialistische werkzaamheden zoals boomverzorging, het aanleggen van vlonders werken wij samen met een hovenier in Den Haag om zo de beste kwaliteit te leveren tegen een nette prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je klus en wij sturen je een passende offerte.

Onze klussen:

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Haag?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!