Hovenier Den Haag? Schoffelstudent & Hoveniers!

U zoekt een hovenier in Den Haag? Schoffelstudent & Hoveniers biedt ervaren studenten met professionele gereedschappen die uw tuinonderhoud en tuinaanleg verzorgen. Voor tuinonderhoud of tuinaanleg wilt u geen hoge prijzen betalen en daarom bieden wij een betaalbare dienst met een verrassend goede kwaliteit. Van snoeien en onkruid wieden tot aan de hele aanleg van uw tuin. Wij kunnen het voor uw verzorgen!

Hovenier in Den Haag

Onze ervaring

Al jaren verzorgen wij klussen in en rondom de tuin. Inmiddels hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd in regio Gouda. Daarom bieden wij nu  onze betaalbare diensten aan in Den Haag. Mede omdat er veel vraag naar onze dienst kwam als alternatief voor hoveniers in Den Haag.

Klussen die wij doen

Voorbeeld van tuinonderhoud door Schoffelstudent

Op zoek naar een hovenier in Den Haag?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Portfolio

Werkgebied

Wij werken door heel Zuid-Holland. Buiten regio Gouda rekenen slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Daarmee zijn wij een goed alternatief voor een hovenier in Den Haag.

Hulp van hovenier in Den Haag

Bij specialistische werkzaamheden zoals boomverzorging, het aanleggen van vlonders en dergelijke zaken werken wij samen met een hovenier in Den Haag om zo de beste kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Andere diensten

Naast de hoveniers werkzaamheden kunnen wij ook andere klussen voor u oppakken. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk of andere klussen rond om het huis. Heeft u klussen buiten de tuin? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een hovenier in Den Haag?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!