»Tuinaanleg? Schoffelstudent & Hoveniers
Tuinaanleg? Schoffelstudent & Hoveniers2018-08-13T09:36:43+00:00

Tuinaanleg? Schoffelstudent en Hoveniers!

Op zoek naar een betrouwbare partij voor tuinaanleg? Wij vertalen uw wensen naar een mooie tuin en verzorgen de aanleg. Inmiddels hebben wij meer dan 250 tuinen aan mogen leggen met stuk voor stuk mooie resultaten en tevreden klanten. Wij werken met ervaren studenten en hoveniers om uw tuin te realiseren. Hierdoor bieden wij betaalbare en kwalitatieve tuinaanleg!

Tuinaanleg

Al jaren helpen wij onze klanten aan de meest diverse tuinen. Tuinen die in eerste instantie vooral een idee waren en vervolgens door ons gerealiseerd worden. Wij komen graag bij u thuis de plannen en mogelijkheden bespreken, dat doen we geheel gratis en vrijblijvend. De kosten zijn door ons bedrijfsmodel lager dan bij een reguliere hovenier en daarom kunnen wij u een scherp aanbod doen voor tuinaanleg.

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Tuinaanleg

 • Tuinrenovatie

 • Tuinontwerp

 • Straatwerk

 • Aanleg van een gazon

 • Plaatsen van schutting en poortdeur

 • Aanleg van beplanting

 • Vlonders

 • En nog meer!

Resultaat tuinaanleg door Schoffelstudent

Uitgelichte projecten

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Schoffelstudent legt tuinen aan in Gouda en omgeving. Zo ook deze tuin in Rotterdam. Bijzonder feitje: het is een daktuin. De blikvanger in deze tuin is de robuuste pergola. Naast de pergola vind je een heerlijk zitplekje op de houten vlonder. In het grindpad liggen antraciet staptegels; dezelfde tegels als op het terras. Natuurlijk staat er ook groen in de tuin: verhoogde plantenbakken met daarin onder andere twee olfijbomen.

Bekijk hiernaast de video of lees hoe we dit aanpakten!

Een nieuwe tuin? Zo pak je het aan! (7 stappen)

Nieuwe tuin inspiratie

Aan de slag met een nieuw tuin? Er zijn talloze opties, maar wat past nu bij jou en je huis? Wij geven je graag tuin inspiratie, een aantal tips over de aanpak van je nieuwe tuin en het proces dat je doorloopt. Wij hebben inmiddels honderden tuinen gerealiseerd en delen een stappenplan met inspiratie voor een nieuwe tuin.

Lees het stappenplan voor een nieuwe tuin

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nu wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken: ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’. We hebben inmiddels al meer dan 2500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons 😉 Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren, zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbaar hovenierswerk leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Waarom Schoffelstudent?

 • Gericht op betaalbaarheid

 • Werkt met studenten & hoveniers

 • Moderne communicatie

 • Denkt mee met het plan voor de tuin

 • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Leuke, nette en aardige jongens. Harde werkers!

C. Lakens, Bergschenhoek

Vlotte afwikkeling. De studenten waren keurig op tijd, hebben goed werk opgeleverd, hadden kennis van zaken en waren zeer hulpvaardig.

P. van Gelderen, Rotterdam

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

We komen graag uw koffie proeven

Heeft u inmiddels ook al zo’n zin om aan de slag te gaan met uw tuin? Kunnen wij ons goed voorstellen. Uw tuin is een plekje om heerlijk te ontspannen en te genieten. Tenminste, dat hoort het te zijn. Maar misschien ziet u wel tegen de klus op of heeft u geen idee wat u met uw tuin wilt. Wij hebben een aanbod voor u dat u eigenlijk niet kunt afslaan! Wij komen uw koffie proeven. We houden wel van een sterke bak. Koekje erbij slaan we niet af! Natuurlijk bekijken we ook uw tuin. Dan horen we graag van u wat uw wensen zijn. Vervolgens kunnen we een passend aanbod doen. En dat allemaal vrijblijvend! Wanneer mogen we langskomen? Maak snel een afspraak!

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van tuinaanleg projecten door Schoffelstudent:

In ons portfolio staan een greep van de tuinaanleg projecten die wij hebben uitgevoerd samen met onze aanleg hoveniers.

Tuinaanleg moderne tuin in Pijnacker

In een nieuwbouwwijk in Pijnacker hebben we een moderne tuin aangelegd samen met onze hoveniers. De klant is getipt door de buren waar we al eerder de voortuin en achtertuin hebben aangelegd. Het huis werd opgeleverd met een kale tuin, dus waar te beginnen? Inderdaad bij Schoffelstudent & Hoveniers. We hebben eerst een schets gemaakt op basis van de wensen van de klant met bijhorende offerte. De tuin heeft een mooie robuuste pergola van Douglas hout, verhoogde plantenbakken van stapelblokken en staptegels in het gras.

Tuinaanleg Gouda

Sommige tuinen zijn wel toe aan een vernieuwing. Bijvoorbeeld deze tuin in Gouda. Met de klant gingen we om tafel om hun wensen in kaart te brengen. Duidelijk voor hen én voor ons. Op basis van het ontwerp gingen we aan de slag. Eerst alles eruit, want je kunt het beste met een schone en lege tuin beginnen. Na een aantal dagen hard werken was de tuin totaal veranderd. Een terras, slingerend grindpad, borders met beplanting en nieuwe bestrating.

Tuinaanleg Rotterdam

In Rotterdam hebben we deze tuin gerenoveerd samen met onze hoveniers. De klant wilde de tuin anders indelen en daarom hebben we eerst een tuinontwerp gemaakt. Dit ontwerp werd gemaakt naar wens van de klant en aangevuld met onze adviezen en expertise. Dit vormde het uitgangspunt voor de aanleg van deze klassieke tuin. Op basis van het ontwerp werd een offerte opgesteld en na akkoord gingen we aan de slag.

voorbeeldtuin klassieke tuin

Meer tuinaanleg projecten die wij hebben uitgevoerd

Nog meer projecten uit ons portfolio zijn hieronder te vinden.

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tuinontwerp

Echt een unieke tuin? Laat dan een tuinontwerp maken!  Wij als hoveniers zijn goed in het uitwerken van een plan. We kunnen natuurlijk prima meedenken en adviseren, maar voor een uniek ontwerp werken we samen met tuinontwerpers. Tuinontwerpers kunnen vanuit de wensen van u als klant een unieke tuin tekenen. Dat vereist creativiteit, kennis en ervaring. Interesse in een tuinontwerp? In ons offerte formulier kunt u aangeven of u een offerte wilt voor een tuinontwerp.

Weet u al wel ongeveer wat u wilt maar wilt u hiervoor wel een tuinontwerp hebben? Vraag dan naar de mogelijkheden om betaalbaar een digitale tekening te laten maken door Schoffelstudent.

Tuintonwerp maken

Wat kan er in uw tuin?

Een vraag die u misschien wel heeft: wat kan er dan allemaal in mijn tuin? Goede vraag! Wij vinden uw wensen het belangrijkst. Vervolgens kijken wij of en hoe het mogelijk is. Denkt u bijvoorbeeld aan een groen gazon? Of een terras om lekker te zitten? Dat kunnen wij aanleggen. En wat vindt u van een houten vlonder of een stijlvolle pergola? Fruitbomen, bloemen en planten. Bestrating, schuttingen en omheiningen. Dit is slechts een greep uit een lange lijst met mogelijkheden. We snappen dat uw tuin een plekje is waar u optimaal wilt genieten en daar helpen wij u graag mee.

Tuinaanleg? Schoffelstudent & Hoveniers
4.3 (86%) 20 votes