Hovenier Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een hovenier in Alphen aan den Rijn? Wij staan voor je klaar! Een groene tuin is fijn, als het maar geen onkruid betreft. Die halen we er direct voor je uit. Ook de verwilderde struiken pakken we aan. De studenten en hoveniers van Schoffelstudent & Hoveniers weten wel van wanten. Bij kale tuinen gaan we graag aan de slag met het plaatsen en toevoegen van de juiste elementen. Een tuin vraagt tijd en kennis. Die tijd hebben wij en voor de kennis geldt uiteraard hetzelfde. Onze studenten zijn stuk voor stuk gemotiveerd, gedisciplineerd en enthousiast over alles wat groen is, of groen hoort te zijn. En onze hoveniers? Die werken al jaren in tuinen en weten wat er moet gebeuren. Dat zie je met name als we klaar zijn. Als je met een lekker glas verse jus d’orange op je terras zit. Eventueel inclusief buitenhaard, zodat je tot laat in de avond kunt genieten. Mogen we je hovenier in Alphen aan den Rijn zijn?

hovenier alphen aan den rijn

Boomverzorging in Alphen aan de Rijn

Naast het onderhouden en aanleggen van tuinen is Schoffelstudent & Hoveniers ook te vinden op het gebied van boomverzorging. In samenwerking met onze boomverzorgers helpen wij graag met het kappen of snoeien van je bomen. Onze boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het vak en weten dus van aanpakken. Veiligheid voor jou, de omgeving en de boomverzorger staat altijd voorop. Verder kappen of snoeien onze mannen de boom snel en vakkundig. De boomverzorgers hebben de mogelijkheid tot het afvoeren van het hout en de takken. Op deze manier laten ze de tuin weer netjes achter. Mocht je het hout zelf willen houden, dan kan dat natuurlijk ook.

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Naast het leeghalen of onderhouden van uw tuin helpen we je als hovenier in Alphen aan den Rijn ook graag met het aanleggen van misschien wel een compleet nieuwe tuin. Na het maken van een tuinontwerp of na een goed gesprek over de wensen en mogelijkheden spreken we een datum af waarop onze studenten en hoveniers beginnen met de tuinaanleg. We werken met een combinatie van ervaren studenten en hoveniers omdat wij op deze manier betaalbaar en betrouwbaar hovenierswerk kunnen aanbieden.

hovenier alphen aan den rijn

Op zoek naar een hovenier in Alphen aan den Rijn?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn

Schoffelstudent & Hoveniers helpt je graag met het onderhouden van de tuin. Zo ligt je tuin er elk seizoen goed bij en krijgt de tuin de zorg die nodig is. Het onderhouden van een tuin is namelijk niet altijd even makkelijk. Het kost veel tijd en elk seizoen vraagt om zijn eigen aanpak. We helpen onder andere met het snoeien van de hagen en bomen, het verwijderen en bestrijden van onkruid en het opnieuw beplanten van de borders.

Overig tuinonderhoud

  • Tuin leegruimen: we halen alles uit de tuin, zodat u opnieuw kunt beginnen

  • Kruien en ophogen: we kruien grond en zand de tuin in en hogen de bestrating op

  • Grasmaaien: we maaien het gazon en verzorgen het gras

  • Tegels schoonspuiten: we reinigen de tegels en bestrijden de algen

  • Boomverzorging: we snoeien/kappen bomen samen met onze boomverzorgers

hovenier alphen aan den rijn

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Betaalbaar en betrouwbaar

Je zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Resultaat niet naar wens?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe je ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht je na ons vertrek nog niet tevreden zijn, dan kan je dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 4500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Alphen aan den Rijn en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Boskoop, Reeuwijk, Bodegraven en Leiden.

Bekijk tuinen die wij mooi maakten