Hovenier in Delft: Schoffelstudent & Hoveniers!

Op zoek naar een hovenier in Delft? Schoffelstudent & Hoveniers helpt je graag met al je tuinklussen. Wij maken in Delft en de regio daaromheen mensen blij met een mooie tuin. We stellen ons op deze pagina graag aan je voor en vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

Even voorstellen. Wie zijn wij?

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. In 2010 ontstaan als studentenbedrijf. Een aantal studenten begonnen in Gouda met het onderhouden van tuinen. Door de jaren heen kwamen er steeds meer aanvragen en groeiden we langzaam mee met de vraag. We namen meer studenten aan, maar gingen ook samenwerken met vakmannen, zoals hoveniers, houtbouwers en boomverzorgers. Daardoor waren we in staat om veel meer tuinklussen uit te voeren. Ook ons wagenpark en onze gereedschappen breidden zich uit. Het resultaat? We zijn nu een volwaardig hoveniersbedrijf dat in staat is om (echt bijna) alle tuinklussen aan te pakken. Mogen wij je hovenier in Delft zijn?

Hoe we jou willen helpen als hovenier in Delft

We luisteren graag naar jou. Vertel ons je tuinideeën. Gooi het er allemaal maar uit. Vervolgens gaan we samen met jou kijken wat er mogelijk is. Als hovenier in Delft willen we je graag helpen om jouw tuinplannen werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om het onderhouden van je tuin, waardoor jij in alle rust een boek kunt zitten lezen, zonder telkens het idee te hebben dat je aan de slag moet. Of misschien wil je je tuin wel compleet laten veranderen. Dit kan zowel bij een nieuwbouwhuis, maar ook door een tuin eerst helemaal leeg te halen of gedeeltelijk te renoveren.

Jouw wensen zijn voor ons het belangrijkst. Vervolgens krijg je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Na akkoord kiezen we een datum die jou goed uitkomt. Op of vanaf die datum komen wij de werkzaamheden uitvoeren. We werken zo efficiënt mogelijk en vertrekken pas als jij tevreden bent met het resultaat.

Hovenier voert tuinonderhoud uit
Hovenier voert tuinonderhoud uit

Op zoek naar een goede hovenier in Delft?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Delft

Als hovenier in Delft leggen we ook tuinen aan. Inmiddels mochten we al minstens 100 tuinen veranderen. Het blijft prachtig werk om te doen. Soms is er aan het begin alleen maar een zandvlakte. Soms is de tuin net een oerwoud. Maar altijd kunnen we tevreden weggaan. Het is slechts een heel enkele keer voorgekomen dat we een klant niet blij konden maken. En dan balen wij er ook van.

Elke dag zetten we ons als hoveniersbedrijf in om tuindromen waar te maken door droomtuinen te maken. Wil je echt een unieke tuin? Overweeg dan eens een tuinontwerp. Een van onze ervaren tuinontwerpers gaat graag met je in gesprek. Jij vertelt jouw wensen en jouw budget. De tuinontwerper heeft vervolgens de vaardigheden om die samen met zijn of haar expertise samen te voegen tot een tuinontwerp waar je verliefd op wordt. Het is zelfs mogelijk om een 3D-tuinontwerp te laten maken. Daardoor kan je vooraf al een kijkje in je tuin nemen hoe het gaat worden. Maar dat je het weet: in het echt is het altijd nog mooier.

Aangelegde tuin door Schoffelstudent & Hoveniers
Beplanting in border

Tuinonderhoud in Delft

Natuurlijk onderhouden we je tuin ook graag. We willen je daarmee ontzorgen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten in je tuin. We helpen je bijvoorbeeld met de volgende klussen:

  • Snoeien: wanneer het nodig is werken we de hagen en bomen netjes bij

  • Grasmaaien: wat gaat er boven een strak, groen gazon? Weinig.

  • Tegels reinigen: schone tegels (dus zonder groene aanslag) geven je een opgeruimd gevoel

  • Borders beplanten en bijhouden: verschillende kleuren, hoogtes en soorten geven je tuin stijl

  • Onkruid verwijderen en bestrijden: onkruid vergaat niet vanzelf, dus daar helpen we een handje bij

Een recent project

We hebben je veel te vertellen, maar misschien wil je ook wel eens zien wat voor werk we eigenlijk doen. In de video hiernaast zie je een tuin die we onlangs aanlegden. We zijn enorm trots op hoe deze tuin geworden is. Voor deze klus was wel wat groot geschut nodig. Het gaat namelijk om een tuin van 900 m2. Het meest in het oog springen de robuuste zwarte bogen van Douglashout waaronder een pad met staptegels loopt. Dit element loopt over een prachtig groen gazon heen. We worden nog steeds blij als we er naar kijken. Bekijk de video en geniet!

Op zoek naar een goede hovenier in Delft?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hovenier in Delft en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Den Haag en Zoetermeer.

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten