Hovenier Zoetermeer? Schoffelstudent & Hoveniers!

Een hovenier in Zoetermeer nodig? Is uw tuin niet meer zo strak als u zou willen? Heeft u een nieuw plan met de tuin? Dan bent u bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het juiste adres! Wij hebben hardwerkende hoveniers en studenten die uw tuin goed kunnen aanpakken.

Hovenier Zoetermeer

Hovenier regio Zoetermeer

Wij bieden een alternatief voor de hovenier in Zoetermeer. Zijn onze mannen allemaal hoveniers? Nee! Maar ze zijn allemaal enthousiast en tenminste ervaren tuiniers. Wij zorgen altijd dat de juiste kennis bij de klus aanwezig is. Dus is er een hovenier nodig dan zorgen wij dat er een hoevenier is en als er voornamelijk spierballen nodig zijn zorgen wij dat er sterke krachten zijn. Soms is er sprake van specialistischer werk, dan pakken we de klus graag samen met een hoveniersbedrijf op. Bijvoorbeeld het snoeien van bomen doen we samen met boomverzorgers. Door deze samenwerking bieden we de kwaliteit van een hovenier voor een scherpe prijs! De hovenier verricht het vakwerk terwijl onze studenten de ondersteunende werkzaamheden doen zoals het kruien, opruimen of schoffelen.

Op zoek naar een hovenier in Zoetermeer?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Een alternatief voor de hovenier in Zoetermeer

Ons werk doen we goed, maar soms kan het voorkomen dat we bepaalde klussen zelf niet kunnen uitvoeren. Als hier sprake van is, pakken we de klus graag samen met een hovenier op. Bijvoorbeeld het snoeien van bomen doen we samen met boomverzorgers. Door deze samenwerking bieden we kwaliteit van een hovenier voor een scherpe prijs! De hovenier verricht het vakwerk terwijl onze studenten hem daarbij ondersteunende werkzaamheden doen zoals het het opruimen

Tuinaanleg

Bent u ook toe aan een nieuwe tuin? De huidige tuin spreekt u niet meer aan? Of mogelijk is deze niet meer zo mooi als die ooit was? Laat u tuin tot leven komen door een een nieuw plan te maken. Uw plannen kunnen worden gerealiseerd samen met Schoffelstudent. Wij werken graag uw ideeën uit net als iedere hovenier in Zoetermeer, maar dan voor een scherpe prijs. Doordat wij nauw samenwerken met onze tuinontwerper, kunnen we een tuinontwerp creëren of een beplantingsplan opstellen volgens uw wensen. Zo krijgt u ook nog een professioneel advies en een tuinontwerp geheel naar uw wens. Heeft u interesse in tuinaanleg en wilt u recente project van ons zien? Neem dan een kijkje hier. Soms kan het voorkomen dat wij bepaalde werkzaamheden niet alleen kunnen verrichten. Mocht hier sprake van zijn, werken we samen met een hovenier in Zoetermeer. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren van een hovenier tegen een scherpe lage prijs.

Tuin ophogen in Zoetermeer?

De tuin zakt ieder jaar weer een stukje en inmiddels ligt het straatwerk ook al niet meer strak. U heeft er over nagedacht om het zelf te gaan doen, maar dat is toch wel een een flinke klus. Daarbij kunt u misschien uw tijd wel beter besteden of ziet u een klus van deze omvang niet zitten. Wij denken graag met u mee in het plan voor het het ophogen van uw tuin in de regio Zoetermeer. Na het calculeren van de oppervlakte, dat opgehoogd moet worden, wordt de juiste hoeveelheid zand en aarde afgeleverd door één van onze leveranciers.

Waar werkt Schoffelstudent & Hoveniers?

Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland, maar voor een kleine vergoeding voor de benzine rijden we graag wat verder.  We komen bijna wekelijks in Rotterdam, Den Haag en natuurlijk onze vestigingsplaats Gouda. Omdat we zo dicht in buurt gevestigd zijn wij een goed alternatief voor de hovenier in Zoetermeer. Weten of we ook in uw woonplaats komen? Neem contact op!

Op zoek naar een hovenier in Zoetermeer?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Alle klussen die wij doen:

Tuinonderhoud

Snoeien
Onkruid wieden
Haag scheren
Kruien
Bladblazen
Groenafval afvoeren
Gras maaien
Hogedrukspuiten
Onkruid bestrijden

Tuinaanleg en -renovatie

Bestrating
Tuinrenovatie
Tuin ophogen
Tuinaanleg
Schutting plaatsen
Erfafscheiding plaatsen
Zand kruien
Tuinaarde kruien