Hovenier in Zoetermeer? Vakkundig en ervaren hoveniersbedrijf

Op zoek naar een hovenier in Zoetermeer? Wij werken als hoveniersbedrijf in Zoetermeer en maken je graag blij met een mooie tuin. Is je tuin aan onderhoud of vernieuwing toe? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Op deze pagina lees je meer over:

 • Tuinonderhoud in Zoetermeer

 • Tuinaanleg in Zoetermeer

 • Tuinontwerp in Zoetermeer

 • Zo werkt het van A-Z

 • Wie wij zijn

 • Recente projecten

Zoek je een hovenier in Zoetermeer?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Zoetermeer

Als hoveniersbedrijf voeren we onder andere tuinonderhoud in Zoetermeer uit. We doen zowel eenmalig als periodiek onderhoud. Wil je je tuin af en toe eens helemaal laten bijwerken? Dat kan dus. Maar het is ook mogelijk om een contract af te sluiten. Hierdoor zorg je dat je tuin elk seizoen de benodigde zorg krijgt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gazon en borders bemesten

 • Onkruid en groene aanslag verwijderen en bestrijden

 • Tuin winterklaar maken

 • Bomen en hagen snoeien

Ben je op zoek naar een tuinman in Zoetermeer? Iemand die wekelijks kleine klusjes in de tuin doet, zoals de planten water geven, vegen en gras maaien? We brengen je graag in contact met een tuinman in Zoetermeer.

Tuinaanleg in Zoetermeer

Zoek je een hoveniersbedrijf dat je tuinaanleg in Zoetermeer verzorgt? We helpen je graag om je tuin (weer) om te bouwen tot je eigen stukje natuur. Een plekje dat helemaal naar jouw wens is gemaakt.

Een tuin aanleggen is maatwerk en vraagt om vakmanschap. Er sluipen al snel kleine foutjes in die grote gevolgen kunnen hebben. Denk aan verkeerde afwatering of niet zo slimme materiaalkeuzes die je na een tijdje veel onderhoud en ergernis opleveren. Dat is allesbehalve wat je wil met je nieuwe tuin.

Doordat we elke dag bezig zijn in de tuin, hebben we veel ervaring met tuinaanleg projecten. We voorkomen veelgemaakte fouten en helpen je bij het maken van slimme keuzes die je een tuin opleveren waar je na jaren nog steeds erg blij mee bent.

Mogen wij je tuin aanleggen in Zoetermeer?

Tuinontwerp in Zoetermeer

Wil je je nieuwe tuin naar een hoger niveau tillen? Zo’n tuin waar je zelf niet op uitgekeken raakt. Dan raden we je aan om een tuinontwerp te laten maken door een tuinarchitect in Zoetermeer.

Een tuinarchitect gaat met je in gesprek over je wensen en budget. Vervolgens mixt hij of zij die met creativiteit en jarenlange ervaring in tuinen ontwerpen. Het resultaat: een tuin die klopt en die bij jou past.

Het tuinontwerp vormt ook een perfect uitgangspunt voor de tuinaanleg, want het plan is al helemaal uitgedacht.

We brengen je graag in contact met onze tuinontwerper in Zoetermeer.

Zo werkt het van A-Z

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Offerte

Op basis van jouw informatie maken we een offerte

3. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

4. Uitvoering

Wij voeren de werkzaamheden op de afgesproken datum uit!

5. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

6. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt, is het tijd om ervan te genieten!

Waarom Schoffelstudent?

 • Gericht op betaalbaarheid

 • Werkt met ervaren vakmannen

 • We geven je tuininspiratie en -tips

 • Sterk in communicatie en afspraken

 • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Hans en Dona, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Reinier, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Patrick, Ridderkerk

Zoek je een hoveniersbedrijf in Zoetermeer?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Wie wij zijn

Je wilt misschien iets meer weten over dit hoveniersbedrijf in Zoetermeer. We werken onder andere in Zoetermeer, maar ook in veel andere dorpen en steden in de Randstad. Dat doen we door overal te werken met plaatselijke vakmannen.

In 2010 begonnen we als studenten met het onderhouden van tuinen, maar toen we ook steeds meer andere tuinvragen kregen, zochten we samenwerkingen met vakmannen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf dat (bijna) alle tuinklussen uitvoert.

Hovenier in Zoetermeer en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in Den Haag, Delft en Bleiswijk.

Uitgelichte projecten

Nieuwbouwtuin Gouda

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Wellness tuin in Rotterdam

In het voorjaar van 2019 legden we deze wellness tuin aan. Eerst maakten we een 3D-tuinontwerp. Hierdoor kon de klant van tevoren al heel goed zien hoe de tuin zou worden. In de tuin vinden we een aantal opvallende elementen. Als eerste (je kunt er niet omheen) de sauna en jacuzzi. Verder is er een border van cortenstaal, prachtig authentiek materiaal. We plantten verschillende soorten beplanting die goed passen in een wellness setting. Denk aan siergras waar je de wind doorheen hoort waaien en bamboe.

Wil je meer lezen over deze bijzondere tuin? Bekijk hier uitgebreid foto’s van deze tuin.

Zoek je een hovenier in Zoetermeer?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten