Schoffelstudent & Hoveniers in Bleiswijk?

Op zoek naar een hovenier in Bleiswijk? Dan bent u bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het goede adres! Domme vragen stellen kan bij ons niet. Sterker nog: als uw specialist op het gebied van tuinonderhoud helpen we u graag op weg naar een groene, fijne tuin. Van kleine stadstuinen tot grote plantsoenen, wij nemen dit dagelijks voor onze klanten onder handen. Het onderhouden van tuinen is namelijk niet altijd even makkelijk. Elk seizoen kent zijn eigen onderhoud. In welk seizoen kan je het beste de vaste planten snoeien en wanneer is tijd om te bemesten?

Tuinonderhoud in Bleiswijk

Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag met het onderhouden van uw tuin. Door te werken met ervaren studenten en hoveniers kunnen wij betaalbaar en betrouwbaar tuinonderhoud aanbieden. Wij helpen u onder ander met het snoeien van de hagen en de bomen, het verwijderen en bestrijden van onkruid en met het beplanten van borders.

Overig tuinonderhoud

  • Tuin leegruimen: we halen alles uit de tuin, zodat u opnieuw kunt beginnen

  • Kruien en ophogen: we kruien grond en zand de tuin in en hogen de bestrating op

  • Grasmaaien: we maaien het gazon en verzorgen het gras

  • Tegels schoonspuiten: we reinigen de tegels en bestrijden de algen

  • Boomverzorging: we snoeien/kappen bomen samen met onze boomverzorgers

onkruid verwijderen

Op zoek naar een hovenier in Bleiswijk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Boomverzorging in Bleiswijk

Staat uw boom in de weg of worden te takken te lang? Naast het leeghalen en aanleggen van tuinen heeft Schoffelstudent & Hoveniers ook de mogelijkheid tot boomverzorging. In samenwerking met onze boomverzorgers helpen wij u met het snoeien of kappen van de boom. De boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het vak en weten dus van aanpakken. Ze nemen het hout mee en laten zo de tuin weer netjes achter. Het is natuurlijk ook mogelijk om het hout zelf te houden of af te voeren.

boomspecialist

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Goedkoop is duurkoop?

Vaak krijgen we de vraag, ‘Het zijn studenten, doen ze het werk dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Resultaat niet naar wens?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Bleiswijk en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Zoetermeer, Nieuwerkerk aan den IJssel en Delft.

Portfolio