Bomen Rooien? Handige tips en uitleg!

Bomen rooien is een klus die al gauw de pet te boven gaat. Wij vertellen u alles wat u moet weten over het rooien van bomen. Of bent u op zoek naar een hovenier die uw boom voor u kan rooien? Wij werken samen met boomverzorgers en studenten die al vele uren praktijkervaring hebben en al velen bomen gerooid hebben. De boomverzorger doet het specialistische werk en onze studenten werken voor een betaalbaar tarief en zijn daarom de oplossing voor het rooien van uw boom. Zo leveren we vakwerk tegen een betaalbare prijs!

Interesse in bomen rooien?

Al meer dan 5000 klussen uitgevoerd met gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Het rooien van bomen

Het goed rooien van bomen is echt specialistenwerk. Wij raden zeker bij grote bomen aan dit niet zelf te doen, want als er iets fout gaat, kunt u ernstige schade oplopen. Denk aan een boom of tak die de verkeerde kant opvalt. Bij een kleine boom of struik is het prima mogelijk deze zelf te rooien. Zaag de bovenkant af en maak de struik of boom klein, maar laat een flink stuk staan om als hefboom te kunnen gebruiken. Vervolgens hakt u de wortels door en kunt u de boom of struik makkelijk verwijderen .

Een grote boom kunt u beter overlaten aan een vakman. Bij het rooien van grote bomen moet bijna altijd eerst in de boom geklommen worden en op hoogte takken weggezaagd worden. Dit is gevaarlijk wanneer u niet over de juiste materialen beschikt en dus raden wij het uit veiligheidsredenen af om dit zelf te doen.

Hoe pakken wij bomen rooien aan?

Samen met onze boomverzorgers, Ruben van Beest, Greeve Boomverzorging en Boompjekappen.nl, rooien wij regelmatig bomen. Bomen groeien vaak snel en worden te groot voor de tuin of nemen teveel licht weg. De bomen rooien, kappen of snoeien is dan de beste oplossing. Door de samenwerking tussen de boomverzorgers en Schoffelstudent kunnen wij vakwerk bieden voor een scherpe prijs. Onze boomverzorger klimt veilig en vakkundig in de boom om de boom snel te rooien. Onze student zorgt ervoor dat alle takken en het hout wordt opgeruimd. Met de aanhanger verzorgen wij ook het afvoeren van het hout.
Naast bomen rooien staan wij ook met de volgende zaken voor u klaar:

Bomen rooien

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in bomen rooien?

Al meer dan 5000 klussen uitgevoerd met gemiddeld een 8+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Portfolio

Bomen Rooien? Boomverzorger en Schoffelstudent!
4.2 (84.44%) 9 vote[s]