De hovenier voor Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een hovenier in Berkel en Rodenrijs.  Dan ben je bij Schoffelstudent & Hoveniers aan het juiste adres! Een tuin is namelijk niet alleen functioneel, maar kan ook zeker een beleving zijn. Dat weet Schoffelstudent & Hoveniers. Als hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud zijn wij dagelijks bezig met dat wat groen is – of groen hoort te zijn. Met een combinatie van vakmannen en studenten kunnen wij betaalbaar en betrouwbaar hovenierswerk aanbieden.

Veel van onze klanten willen hortensia’s, buxus, een mooi tegelpad en een plek om te vertoeven, maar misschien kunnen we voor u ook iets betekenen als het gaat om een groente- of kruidentuin? Verse munt voor de thee, sla voor bij het avondeten of bieslook voor in de salade, het hoort allemaal bij de mogelijkheden om uw tuin om te toveren tot een fijne omgeving om te ontspannen.

Op zoek naar een hovenier in Berkel & Rodenrijs?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Boomverzorging in Berkel en Rodenrijs

Naast Tuinonderhoud heeft Schoffelstudent & Hoveniers ook de mogelijkheid tot boomverzorging. In samenwerking met onze boomverzorgers helpen wij u graag met het snoeien, kappen en frezen van de boom of bomen. Het afvoeren van het hout is geen probleem, mocht u het zelf willen houden is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. De boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring en weten dus waar ze mee bezig zijn.

Periodiek onderhoud

Schoffelstudent & Hoveniers heeft niet alleen de optie tot eenmalig onderhoud van uw tuin maar ook tot periodiek onderhoud. Als u wilt dat de tuin er elk seizoen weer netjes bij ligt en het de juiste onderhoud krijgt is periodiek onderhoud een goede keuze. We kunnen in overleg met u een onderhoudscontract afsluiten waarbij we meerdere keren per jaar langskomen. Op deze manier kunt u altijd van uw tuin genieten.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Betrouwbaar en betaalbaar

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Recente projecten