»Bomen snoeien? Boomspecialist en Schoffelstudent!
Bomen snoeien? Boomspecialist en Schoffelstudent!2018-06-15T16:12:09+00:00

Bomen snoeien? Betaalbaar, goed en snel!

U bent op zoek naar iemand die bomen snoeien verzorgt? Schoffelstudent biedt vakwerk voor een betaalbare prijs.

Samen met onze boomverzorgers verzorgen wij het snoeien van bomen. Bomen groeien vaak snel en worden te groot voor de tuin of nemen teveel licht weg. De boom snoeien of kappen is dan de beste oplossing. Door de samenwerking met boomverzorgers bieden wij vakwerk voor een goede prijs. Onze boomverzorger klimt veilig en vakkundig in de boom om de boom snel te snoeien. Ook voert hij het snoeiafval af.

Voordelen van bomen kappen door Schoffelstudent:

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & boomverzorgers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over boomverzorging door Schoffelstudent:

Prima werk, snel, veilig, deskundige aanpak en netjes opgeruimd. Het was een grote boom welke gekapt moest worden. Ik was ietwat verbaasd hoe professioneel het werd aangepakt.

Hans, Gouda
Geweldige snelle en goede boomchirurg en veilig opgeruimd, van het ontmantelen van 2 bomen.
A. Grootendorst, IJsselstein
Flexibel, oplossingsgericht en scherp geprijsd. Laten de tuin netjes achter.
Mirjam , Rotterdam

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Boom laten snoeien?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Bomen kappen

Over onze boomverzorgers

De boomverzorgers waar Schoffelstudent mee samenwerkt hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in bomen kappen en snoeien. Het werk in de bomen vinden ze een fantastisch en daarom hebben ze zich daarin gespecialiseerd. Ze hebben klimmateriaal om de bomen in te komen en werken waar nodig ook met hoogwerkers. Hun kettingzagen zijn vlijmscherp en daarmee hebben de ze boom in mum van tijd tegen de vlakte. Ze houden ook graag hun kennis up to door met collega’s te praten. Praten tegen bomen doen ze (meestal) niet. Meer weten over onze boomverzorgers? U mag ze het hemd van het lijf vragen. Vraag een offerte aan en ze nemen contact op!

Wanneer bomen snoeien?

De meeste bomen snoeien we in de winter. De ABC bomen zij een uitzondering op deze regel. ABC bomen snoei je niet als ze kaal zijn want zij kunnen dan gaan bloeden wat betekent dat er sap uit de de wond komt. Denk bij ABC bomen aan Esdoorn (Acer), Berk (Betula ) en de haagbeuk (Carpinus). Ook de notenboom mag ’s winters niet gesnoeid worden. Deze bomen snoeien we vroeg in de winter of in de zomer.

Leibomen en fruitbomen snoeien

Het snoeien van leibomen doe je bij voorkeur in de winter. Knip bij leilindes alle zijtakjes terug op de horizontale dikke takken. Gebruik hiervoor een scherpe snoeischaar zodat de kans op infecties of ziekten minimaal is. Fruitbomen snoei je om een betere oogst te krijgen. Pitvruchtbomen snoei je tussen januari en maart. Steenvruchtbomen snoei je niet in de winter, maar juist na de bloei.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij voeren het uit op afgesproken moment!

4. Betaling

Achteraf sturen wij een factuur.

5. Genieten

Nu is het tijd om te genieten van de tuin!

Voorbeelden van bomen die wij hebben gesnoeid:

Wilg knotten in Gouda

Een tijdje terug belde een klant ons op met de vraag of wij een wilg konden knotten. Het knotten van wilgen past natuurlijk perfect binnen de mogelijkheden van Schoffelstudent. Deze wilg was echter wel 10 meter hoog en in zulke gevallen roepen wij de hulp in van een professionele boomverzorger. Deze wilg stond in Gouda en wij zijn hier met een student en de boomverzorger naartoe gegaan. Toen we daar aankwamen zagen we dat het best een gevaarlijke klus zou worden. Een deel van de boom was rot, en de uitlopers waren zeer hoog waardoor ze veel wind vingen. We zijn zeer voorzichtig en nauwkeurig te werk gegaan en na een middagje hard werken zag de wilg er weer prima uit. De klant was tijdens de uitvoering van de klus op vakantie, maar deze was bij terugkomst zeer tevreden

Wilg knotten in Berkenwoude

Deze flinke jongen uit Berkenwoude was wel weer toe aan een snoeibeurt. Dat hebben we dan ook gedaan. Met een team van twee man gingen we langs om deze wilg onder handen te nemen. Bij aankomst zagen we al dat het een flinke klus ging worden. Eerst maar eens knotten. De takken die van de wilg afkwamen, versnipperden we. De komende jaren is hij weer klaar om vrijuit te groeien!

Boom laten snoeien?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer boom klussen

Bomen snoeien? Boomspecialist en Schoffelstudent!
4.2 (83.7%) 27 votes