Oprichters Martijn en Fred

Wij zoeken collega’s

Bij Schoffelstudent & Hoveniers zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons jonge en gemotiveerde team mee te versterken. Bekijk de onderstaande vacatures en reageer als je interesse hebt. Dan doen we graag een bak koffie om kennis te maken.

Ons team

We zijn in 2011 begonnen met Schoffelstudent met leveren van betaalbaar tuinonderhoud. Inmiddels zijn we doorgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf en werken we met vakmensen en jonge enthousiaste mensen die graag in het groen werken. Dat maakt dat we een team jong en dynamisch team hebben waarmee we hard werken maar ook lol hebben en een biertje/barbecue doen op de vrijdagmiddag.

Vacature Schoffelstudent

Heb geen groenopleiding maar wil je wel lekker buiten werken?  Kom dan werken als Schoffelstudent. Samen met toffe collega’s klanten blij maken met een mooie tuin.

Allround hovenier

Vacature Allround Hovenier

Tuinen maken en onderhouden is helemaal jouw ding. Je bent een echte alleskunner en de afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden vind je prettig. Wil je werken in een jong en dynamisch team? Check dan deze vacature.

Vacature Hovenier Onderhoud

Tuinen onderhouden is helemaal jouw ding. Het liefst doe je het dag in dag uit met als afwisseling een bedrijfstuin. Wil je werken in een jong en dynamisch team? Check dan deze vacature.

Tuinonderhoud Zoetermeer

Vacature Aanleg Hovenier

Het liefst bouw  je elke paar dagen weer een nieuwe tuin. Vanuit het niets een prachtige tuin bouwen op basis van een tuinontwerp? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Ervaring opdoen bij Schoffelstudent? (Stage)

Je doet een MBO of HBO opleiding en wilt ervaring opdoen in de praktijk? Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen jou graag jezelf te ontwikkelen. We bieden onder andere plekken voor het groen, administratie, accountmanager, commerciële opleidingen en grafische vormgeving. Kom jij leren en werken in ons team? Stuur ons dan even een bericht.

Stage Schoffelstudent

Zoek je een andere functie of stage?