Hovenier Utrecht

Op zoek naar een hovenier in Utrecht omdat u niet tevreden bent met uw tuin? Schoffelstudent & Hoveniers begrijpt dat het onderhouden van een tuin zorg en tijd kost maar een mooie tuin kan ook een goed gevoel geven. Denkt u maar aan de zomerse dagen; zonnen in de tuin, kijken naar de visjes in de vijver, een boek lezen in de tuinstoel of simpelweg lekker ontspannen op uw mobieltje of laptop zitten terwijl u aan het genieten bent van uw mooie tuin. Kortom, wat u ook aan het doen bent, alles is beter met een tuin die bij uw wensen past.

Wat moet er gedaan worden aan uw tuin?

Moet er onkruid of woekerend bamboe verwijderd worden? Heeft u een haag die gesnoeid moet worden of een boom die te groot is geworden en gekapt moet worden? Of moet de tuin opgehoogd worden? Noem het maar op, Schoffelstudent weet er wel raad mee!

Kiest u ook voor Schoffelstudent?

Schoffelstudent & Hoveniers knapt tuinen op, legt tuinen aan en kan u helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin. Wij werken samen met diverse tuinontwerpers waardoor we uw tuin het beste naar uw wensen kunnen inrichten. Dus, heeft u een tuin en wilt u hier iets aan veranderen? Neem dan contact met ons op! 

Uitzicht over de stad Utrecht met de Dom toren

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Boomverzorging in Utrecht

Naast het onderhouden van uw tuin onderhouden we ook graag uw bomen. Samen met onze boomverzorgers helpen we u met het snoeien of kappen van uw bomen. De boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het vak boomverzorging en weten dus hoe ze te werk moeten gaan. Na afloop wordt het hout afgevoerd en de tuin weer netjes achtergelaten. Mocht u het hout zelf willen houden is dat ook geen enkel probleem.

Tuinaanleg in Utrecht

Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag met het realiseren van een nieuwe tuin. Na het bespreken van de mogelijkheden en misschien wel het maken van een tuinontwerp gaan we aan de slag met het aanleggen van uw tuin. We gaan te werk met een combinatie van ervaren studenten en hoveniers. Op deze manier kunnen wij betaalbaar en betrouwbaar hovenierswerk aanbieden.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 5500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Werknemers Schoffelstudent met verschillende soorten gereedschap

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 2500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Andere klussen

Wij krijgen regelmatig verzoeken of we ook klussen buiten de tuin om doen zoals schilderwerk, klussen, het verhuizen van spullen. Wij doen andere klussen ook graag voor u, maar alleen als we zeker weten dat we de klus goed kunnen klaren. Mochten we twijfelen zullen we samenwerken met de vakman of het aan de vakman overlaten. Heeft u een andere klus die u gedaan wilt hebben? Neem een kijkje op de website van onze grote broer Studentenkracht of neem contact met ons op!