Hovenier in Utrecht? Betrouwbaar en vakkundig hoveniersbedrijf

Zoek je een hovenier in Utrecht? Heb je plannen met je tuin, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar.

Wat mag er gebeuren in de tuin? Ben je op zoek naar iemand die je tuin weer netjes maakt en goed onderhoudt? Wil je een deel van je tuin of misschien wel je hele tuin veranderen? Ben je van plan om je tuinplannen naar een hoger niveau te tillen met een tuinontwerp? We helpen je graag.

In 2010 begonnen we als studenten met het onderhouden van tuinen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot volwaardig hoveniersbedrijf dat alle tuinklussen verzorgt door te werken met vakmannen en studenten.

Bovenaanzicht Utrecht

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tuinaanleg in Utrecht

Wil je een nieuwe tuin aanleggen in Utrecht? Goede keuze. Je tuin aanpakken is een van de beste manieren om een fijn plekje voor jezelf te creëren waar je kunt ontspannen. Een plekje dat zich ook nog eens bij je huis bevindt, dus je hoeft er niet de deur voor uit. Ja, de achterdeur.

Een tuinaanleg begint altijd met een goed doordacht plan. Er sluipen namelijk snel kleine foutjes in die grote gevolgen kunnen hebben. Denk aan verkeerde afwatering of een verzakking. Die kunnen het tuinplezier toch een vervelende smaak geven. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van een persoon of partij die vaker met dit bijltje hakt. Wij hebben al meer dan honderd klanten blij gemaakt met een nieuwe tuin en helpen je hier graag mee.

We verzorgen graag je tuinaanleg in Utrecht. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en maak je tuinplannen werkelijkheid.

Tuinonderhoud in Utrecht

Wil je maximaal genieten van je tuin? Dan is het heerlijk als je je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je tuin. Wij verzorgen tuinonderhoud in Utrecht. We doen zowel periodiek als eenmalig onderhoud. Het is dus mogelijk om een contract af te sluiten, waardoor we een aantal keer per jaar standaard langskomen. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons af en toe eens in te vliegen, wanneer jij het nodig vindt.

Elk seizoen is er ander tuinonderhoud nodig. Denk aan het snoeien van beplanting, onkruid bestrijden, bemesten van het gazon en het winterklaar maken van de tuin. Besteed je tuinonderhoud in Utrecht uit en wij zorgen ervoor dat dit goed gebeurt.

Ben je op zoek naar een tuinman in Utrecht? Iemand die geregeld langskomt voor kleine klusjes, zoals grasmaaien, de planten water geven en schoffelen. We brengen je graag in contact met een tuinman in Utrecht.

Tuinontwerp in Utrecht

Wil je een tuin die echt alles heeft wat jij zoekt? Die perfect uitgedacht is en waar alles in klopt. Dan adviseren we je om de hulp in te schakelen van een tuinarchitect in Utrecht. Het is zijn of haar vak om tuinen te bedenken die kloppen.

Jij geeft je wensen en je budget aan en de tuinontwerper voegt hier creativiteit aan toe. Het resultaat: jouw droomtuin op papier. Het is ook mogelijk om een 3D-tuinontwerp te krijgen. Hiermee is het mogelijk om al digitaal door je tuin te kijken en te lopen. Zo kun je nog beter zien of het aan je verwachtingen voldoet.

Dit tuinontwerp is gelijk

Waarom met ons werken?

  • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

  • We leveren altijd kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen die bekend zijn in Breda.

  • Onze klantenservice is alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

  • We maken altijd heldere afspraken en proberen zo goed mogelijk te communiceren met de klant.

Wat onze klanten zeggen over ons

Voor de tweede keer mijn tuin rigoureus opgeruimd. Er wordt gedaan wat er wordt gevraagd. Tussendoor komen de tips. Vriendelijk, correct, prettig en gewoon hard doorwerken. Ik zie ze graag weer.

Sun, Reeuwijk

Heren hebben keurig werk afgeleverd, zijn snel en heel netjes. Prijs/kwaliteit ook zeker in verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jessica, Rotterdam

Werken snel en heel goed. ZIjn erg vriendelijk en houden zich aan de afspraken.

Joke, Gouda

Onze diensten

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zo maken wij jouw tuin mooi (7 stappen)

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Offerte op maat

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Utrecht maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Zodra je akkoord bent met de offerte, plant de hovenier samen met jou een datum in

4. Aan de slag in de tuin

Op de afgesproken datum, tijd en plek start de hovenier met de tuinklus

5. Tevreden?

We lopen nog een keer samen de tuin rond of alles naar wens is uitgevoerd

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe je ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht je na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kun je dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Vleuten en De Meern

We werken ook als hovenier in De Meern en hovenier in Vleuten. Dus ook voor tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg in Vleuten en De Meern kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Een recent project

Genoeg gepraat. Tijd om wat van ons werk te laten zien. Het project dat je hier ziet, is een tuinaanleg, uitgevoerd in het voorjaar van 2019.

De hoogtepunten vinden wij de hardhouten vlonders, de afwisselende beplanting, het unieke geel-rode grind en een gazon dat er zo strak bij ligt dat ze er in de Galgenwaard jaloers op zijn. Bij wijze van spreken dan.

Aangelegde tuin met grind, fruitbomen en hardhouten vlonder
Aangelegde tuin met strak gazon en grindpad

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer tuinen die wij (weer) mooi maakten