Hovenier Utrecht? Betrouwbaar en vakkundig hoveniersbedrijf in Utrecht

Zoek je een hovenier in Utrecht? Heb je plannen met je tuin, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar.

Wat mag er gebeuren in de tuin? Ben je op zoek naar iemand die je tuin weer netjes maakt en goed onderhoudt? Wil je een deel van je tuin of misschien wel je hele tuin veranderen? Ben je van plan om je tuinplannen naar een hoger niveau te tillen met een tuinontwerp? We helpen je graag.

In 2010 begonnen we als studenten met het onderhouden van tuinen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot volwaardig hoveniersbedrijf dat alle tuinklussen verzorgt door te werken met vakmannen.

Hovenier Utrecht

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Tuinontwerp in Utrecht

Wil je een tuin die echt alles heeft wat jij zoekt? Die perfect uitgedacht is en waar alles in klopt? Dan adviseren we je om een tuinontwerp te laten maken. Wij werken daarvoor met ervaren tuinontwerpers. Het is zijn of haar vak om mooie tuinen te bedenken die kloppen en aansluiten bij jouw wensen.

Jij geeft je wensen en je budget aan en de tuinontwerper voegt hier creativiteit aan toe. Het resultaat: jouw droomtuin op papier. Het is ook mogelijk om een 3D-tuinontwerp te krijgen. Hiermee is het mogelijk om al digitaal door je tuin te kijken en te lopen. Zo kun je nog beter zien of het aan je verwachtingen voldoet.

Wil je zelf aan de slag met een tuinontwerp om dit vervolgens naar ons te sturen? Dan is een tuinontwerp cursus wellicht iets voor jou. Er zijn verschillende tuinontwerp programma’s beschikbaar om zelf digitaal je tuinontwerp te maken. Hoe leuk is het om tegen je gasten te kunnen zeggen dat je de tuin zelf hebt bedacht!?

Nadat je een tuinontwerp hebt kun je de tuin laten aanleggen daar gaan we het hieronder over hebben.

Tuinaanleg in Utrecht

Wil je een nieuwe tuin aanleggen in Utrecht? Goede keuze. Je tuin aanpakken is een van de beste manieren om een fijn plekje voor jezelf te creëren waar je kunt ontspannen. Een plekje dat zich ook nog eens bij je huis bevindt, dus je hoeft er niet de deur voor uit. Ja, de achterdeur.

Tuinaanleg begint altijd met een goed doordacht plan. Het liefst beginnen we met een tuinontwerp of een schetst. Maar als je zelf al een concreet plan hebt dan denken we daar graag bij mee. Er sluipen namelijk snel kleine foutjes in die grote gevolgen kunnen hebben. Denk aan verkeerde maten of weinig zon op het terras wat je voor ogen had. Dat is natuurlijk zonde en met wat denkwerk en ervaring kan dat worden voorkomen.

Aanleg is vakwerk

Je moet er “aanleg” voor hebben en het liefst flink wat ervaring. Naast fouten in het plan kunnen er ook tijdens de aanleg zaken minder goed worden gedaan zoals verkeerde afwatering waardoor je plassen hebt op je terras of zelfs een verzakking. Die kunnen het tuinplezier toch een vervelende smaak geven. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van een vakman die je tuin aanlegt. Het lijkt aanvankelijk misschien duurder maar als je hierdoor je tuin minder vaak hoeft op te hogen en er meer plezier aan hebt is dat natuurlijk ook wat waard. Inmiddels hebben al meer dan honderd klanten blij gemaakt met een nieuwe tuin en helpen je hier graag mee. Onze hoveniers verzorgen graag je tuinaanleg in Utrecht. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en maak je tuindromen realiteit.

Ga je zelf aan de slag met je tuinplan? Lees onze blog over het aanpakken van een nieuwe tuin.

Tuinrenovatie in Utrecht

Wil je niet een gehele nieuwe tuin maar een aanpassing laten doen? Dat betreft een tuinrenovatie. Je oude tuin ophogen of een deel van je tuin een frisse look geven? Het kan allemaal. We zien vaak dat een verandering in het leven ook een verandering in det tuin betekend. En helaas past de oude tuin dan niet helemaal meer bij het nieuwe leven. Zo krijgen wel regelmatig een vraag voor een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvriendelijke tuin. Of moet juist het gazon plaats maken voor een mooi stukje houtbouw zoals een pergola met zonnedoek waaronder genoten kan worden op een mooie zomerdag.  Een andere vraag die onze hoveniers regelmatig krijgen is het maken van opstaande plantenbakken zodat er wat meer hoogte in tuin ontstaat dit kan je tuin echt een andere uitstraling geven. Wil je een aanpassing laten maken in je tuin?  Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan neemt onze hovenier contact met je op voor het maken van een passende offerte!

Hovenier Utrecht
houtbouw Hovenier Utrecht

Houtbouw

Een nieuwe overkapping, pergola of schutting? Dat noemen wij houtbouw. Het bouwen van elementen die bestaan uit hout en meestal een flinke portie schroeven. Onze hoveniers vinden het heerlijk om mooie bouwwerken te creëren in de tuin. Houten elementen kunnen je tuin een natuurlijke maar toch stoere uitstraling geven, de kleuren van het hout bieden een mooi contrast met donkere stenen en het groen in je tuin. Enkele populaire houten elementen noemden we net al. Een overkapping om onder te zitten tijdens een zwoele zomeravond, een pergola begroeid met een klimplant zoals de blauwe regen of een schutting als erfafscheiding het kan allemaal. Ook plaatsen we regelmatig blokhutten of zelfs hele carports en schuren.

Tuinonderhoud in Utrecht

Wil je maximaal genieten van je tuin? Dan is het heerlijk als je je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je tuin. Wij verzorgen tuinonderhoud in Utrecht. We doen zowel periodiek als eenmalig onderhoud. Het is dus mogelijk om een contract af te sluiten, waardoor we een aantal keer per jaar standaard langskomen. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons af en toe eens in te vliegen, wanneer jij het nodig vindt.

Elk seizoen is er ander tuinonderhoud nodig. Denk aan het snoeien van beplanting, onkruid bestrijden, bemesten van het gazon en het winterklaar maken van de tuin. Besteed je tuinonderhoud in Utrecht uit en wij zorgen ervoor dat dit goed gebeurt.

Ben je op zoek naar een tuinman in Utrecht? Iemand die geregeld langskomt voor het onderhoud van je tuin, zoals grasmaaien, snoeien, de planten water geven en onkruid wieden. Onze tuimannen helpen je graag verder.  Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfstuin onderhoud Utrecht

Onderhoud bedrijfsterrein in Utrecht

Een representatief bedrijfsterrein?  Onze hoveniers in Utrecht ook bedrijfsterreinen voor onze klanten. Het onderhoud van een bedrijfsterrein en/of de bedrijfstuin is vaak veel werk en lastig om te doen zonder goede machines. Dan is een hovenier inschakelen natuurlijk de uitkomst. Afhankelijk van het bedrijfsterrein bepalen we de aanpak en bijhorende frequentie. Zo kun je er voor kiezen om ons maandelijks langs te laten komen en geen omkijken te hebben naar je bedrijfsterrein. Ook is het mogelijk om enkele keren per jaar het grotere werk te laten doen. Denk dan aan het snoeiwerk van hagen en het laten bestrijden van onkruid. Wil je dat jullie bedrijfsterrein weer keurig verzorgt erbij ligt? Vraag dan een offerte aan.

Boomverzorging in Utrecht

Heb je een boom in de tuin staan en wil je die laten snoeien of zelfs kappen? Samen met onze boomverzorgers verzorgen wij dat ook in regio Utrecht. Boomverzorging is een specialistisch vak en onze hoveniers branden hun vingers daar ook niet aan. Bomen zijn soms wel 25 meter hoog en op die hoogte wordt er gewerkt met een vlijmscherpe kettingzaag. Dat zegt genoeg toch? Daarom werken wij uitsluitend met boomverzorgers die weten wat ze doen. Die kunnen vakkundig en snel je klus klaren. Als het nodig is kunnen ze ook de stronk verwijderen. Bomen kappen in Utrecht doen we bijna wekelijks. Mocht je dit willen laten doen is het goed om even op de website van de gemeente te kijken wat regelgeving is omtrent de kapvergunning.

Tuinaanleg utrecht

Hovenier Utrecht: tuinontwerp en tuinaanleg voorbeeld

Als hovenier in Utrecht mochten wij voor een klant in Utrecht het tuinontwerp  verzorgen en vervolgens ook de aanleg van het project. Onze tuinontwerper heeft een mooi 3d tuinontwerp gemaakt zodat vooraf het verwachte eindresultaat al kon worden weergeven. Na de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te hebben gezet hebben de offerte gemaakt en na akkoord zijn we aan de slag gegaan. We hebben een beschoeiing geplaatst, een overkapping, een gazon met stap tegels aangelegd, bestrating gelegd, verlichting aangelegd en de beplanting verzorgt. Het totale pakket dus!
We waren een flinke week bezig maar het resultaat mag er zijn. Wil je meer lezen over deze tuin? Dat kan hier.

Hovenier Utrecht: waarom wij?

  • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

  • We leveren altijd kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen die bekend zijn in Breda.

  • Onze klantenservice is alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

  • We maken altijd heldere afspraken en proberen zo goed mogelijk te communiceren met de klant.

Wat onze klanten zeggen over ons

Voor de tweede keer mijn tuin rigoureus opgeruimd. Er wordt gedaan wat er wordt gevraagd. Tussendoor komen de tips. Vriendelijk, correct, prettig en gewoon hard doorwerken. Ik zie ze graag weer.

Sun, Reeuwijk

Heren hebben keurig werk afgeleverd, zijn snel en heel netjes. Prijs/kwaliteit ook zeker in verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jessica, Rotterdam

Werken snel en heel goed. ZIjn erg vriendelijk en houden zich aan de afspraken.

Joke, Gouda

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Zo maken wij jouw tuin mooi (7 stappen)

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Offerte op maat gemaakt

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Utrecht maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Zodra je akkoord bent met de offerte, plant de hovenier samen met jou een datum in

4. Aan de slag in de tuin

Op de afgesproken datum, tijd en plek start de hovenier met de tuinklus

5. Tevreden?

We lopen nog een keer samen de tuin rond of alles naar wens is uitgevoerd

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe je ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht je na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kun je dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in regio Utrecht: Vleuten en De Meern

We werken ook als hovenier in regio Utrecht: hovenier in De Meern en hovenier in Vleuten. Dus ook voor tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg in Vleuten en De Meern kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Als hoveniersbedrijf zijn we ook werkzaam in Woerden, Gouda en Amersfoort.

Een recent project

Genoeg gepraat. Tijd om wat van ons werk te laten zien. Het project dat je hier ziet, is een tuinaanleg project, uitgevoerd in het voorjaar van 2019.

De hoogtepunten vinden wij de hardhouten vlonders, de afwisselende beplanting, het unieke geel-rode grind en een gazon dat er zo strak bij ligt dat ze er in de Galgenwaard jaloers op zijn. Bij wijze van spreken dan. Voor het gazon is een robotmaaier geïnstalleerd zodat het gazon zorgeloos strak blijft. Met dit project zijn we bijna twee weken bezig geweest maar het resultaat mag er zijn.

Op zoek naar een hovenier Utrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5 + van klanten!

Meer tuinen die wij (weer) mooi maakten