De prijs van Schoffelstudent & Hoveniers

Wij leveren betaalbaar hovenierswerk door te werken met vakmannen, de Hoveniers en met studenten. Toch hebben wij als hoveniersbedrijf ook onze kosten. Zo moeten we onze Schoffelstudenten en Hoveniers betalen, professionele gereedschappen aanschaffen en onderhouden. Ook de bedrijfswagens en aanhangers moeten we onderhouden zodat we ook naar u kunnen komen en (groen)afval kunnen afvoeren. Daarna blijft er nog iets over om het bedrijf gezond te houden. Tevens helpen we elke maand mensen die zelf tuinonderhoud niet kunnen uitvoeren en niet kunnen betalen.

Schoffelstudent

26,50 per uur p.p.
  • Voert simpel werk uit en assisteert hoveniers

Hovenier

40,-Vanaf prijs op aanvraag
  • Specialistisch werk zoals tuinaanleg, boomverzorging en bepaald onderhoud.

Afvoeren

35,-per kuub
  • Groenafval

Motor Gereedschap

17,50 per dag
  • Heggenschaar, grasmaaier en bladblazer

Schoffelstudent & Hoveniers

Wij zijn de afgelopen jaren meer met hoveniers gaan werken zodat we de gewenste kwaliteit kunnen leveren en een breder pakket aan diensten kunnen leveren. Bij het aannemen van klussen maken we daarom tegenwoordig onderscheid tussen studenten, junior hoveniers en hoveniers.
Zo doet een Schoffelstudent eenvoudig tuinonderhoud, kruiwerk en opruimwerk, vaak in combinatie met een junior hovenier. De junior hoveniers hebben meer ervaring en/of een opleiding genoten om tuinwerk zelfstandig uit te kunnen voeren en kunnen Schoffelstudenten aansturen waar nodig. Tot slot zetten we hoveniers in voor specialistisch werk zoals tuinaanleg en ontwerp, straatwerk, bomenwerk, houtbouw en deskundig onderhoud. De tarieven verschillen per specialist en zijn daarom op aanvraag. We proberen de teams die we inzetten altijd zo samen te stellen dat u de beste verhouding krijgt tussen prijs en kwaliteit.

Veel hovenierswerk is maatwerk, vraag daarom een offerte aan!

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Regio

Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland, Noord Holland en Utrecht. Wij werken vanuit Gouda en rekenen voor werkzaamheden buiten Gouda slechts een kleine vergoeding voor de benzine. Heeft u een klus buiten onze regio? Vraag dan een offerte aan bij een van onze partnerbedrijven.

Voor boomverzorging hebben wij een landelijk netwerk en kunt u hier een aanvraag doen

Welke werkzaamheden doen we?

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!