Bomen Kappen? Boomverzorger en Schoffelstudent! 2017-12-09T13:31:24+00:00

Bomen kappen? Betaalbaar, Goed en Snel!

U bent op zoek naar iemand die bomen kappen verzorgt? Schoffelstudent biedt vakwerk voor een betaalbare prijs.

Samen met onze boomverzorgers verzorgen wij het kappen van bomen. Bomen groeien vaak snel en worden te groot voor de tuin of nemen teveel licht weg. De bomen kappen of snoeien is dan de beste oplossing. Door de samenwerking met boomverzorgers bieden wij vakwerk voor een goede prijs. Onze boomverzorger klimt veilig en vakkundig in de boom om de boom snel te kappen. Onze student zorgt ervoor dat alle takken en het hout wordt opgeruimd. Ook het afvoeren van het hout doen wij. Als u dat zelf wilt houden is dat ook geen enkel punt.

U kunt denken aan de volgende soorten klussen:

Zo gaan we te werk:

Boom laten kappen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Bomen kappen

Over onze boomverzorgers

De boomverzorgers waar Schoffelstudent mee samenwerkt hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in bomen kappen en snoeien. Het werk in de bomen vinden ze een fantastisch en daarom hebben ze zich daarin gespecialiseerd. Ze hebben klimmateriaal om de bomen in te komen en werken waar nodig ook met hoogwerkers. Hun kettingzagen zijn vlijmscherp en daarmee hebben de ze boom in mum van tijd tegen de vlakte. Ze houden ook graag hun kennis up to door met collega’s te praten. Praten tegen bomen doen ze (meestal) niet. Meer weten over onze boomverzorgers? U mag ze het hemd van het lijf vragen. Vraag een offerte aan en ze nemen contact op!

Voordelen van bomen kappen door Schoffelstudent:

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & boomverzorgers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over bomen kappen door Schoffelstudent:

Prima werk, snel, veilig, deskundige aanpak en netjes opgeruimd. Het was een grote boom welke gekapt moest worden. Ik was ietwat verbaasd hoe professioneel het werd aangepakt.

Hans, Gouda
Geweldige snelle en goede boomchirurg en veilig opgeruimd, van het ontmantelen van 2 bomen.
A. Grootendorst, IJsselstein
Flexibel, oplossingsgericht en scherp geprijsd. Laten de tuin netjes achter.
Mirjam , Rotterdam

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Boom laten kappen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij voeren het uit op afgesproken moment!

4. Betaling

Achteraf sturen wij een factuur.

5. Genieten

Nu is het tijd om te genieten van de tuin!

Voorbeelden van bomen die wij hebben gekapt:

Boom kappen in Rotterdam

Een klant uit Rotterdam waar wij al eerder eens een opdracht hadden uitgevoerd belde ons met de vraag of wij een ceder wilden kappen. Toen we aankwamen zagen we meteen waarom de klant bezorgd was om zijn ceder. In de boom zat een grote scheur veroorzaakt door de plakoksel. Daarom werd ons gevraagd of wij deze wilde kappen voordat de boom in zijn geheel dan wel gedeeltelijk naar beneden zou komen. Nadat ze boomverzorger een passende offerte heeft gemaakt en we akkoord hebben gekregen op de offerte zijn wij samen met onze boomverzorger naar Rotterdam gereden en hebben hard gewerkt om de boom veilig te kappen. Binnen een dag is de boom in zijn geheel verwijderd en was het gevaar geweken. De takken mochten wij versnipperen en het hout hebben we klein gezaagd en heeft de klant gehouden om de haard mee te stoken.

Bomen kappen

Moerascipres kappen in Zoetermeer

De klant had een 30 jaar oude moerascipres in de achtertuin staan die simpelweg te groot was geworden. Wij wilden natuurlijk met genoegen helpen, dus op naar Zoetermeer met onze boomverzorger! De grote cipres stond in de achtertuin, aan het water. De tuin was niet al te groot dus hebben we de gekapte en afgezaagde takken en stukken van de stam aan de overkant van het water moeten krijgen. Dit gebeurde natuurlijk op een veilige manier, aan de overkant van het water stond een Schoffelstudent die er voor zorgde dat alles goed verliep. Bent u benieuwd hoe dit er uitziet? Kijk dan naar het filmpje dat onze boomverzorger heeft gemaakt tijdens deze klus!

Paardenkastanje kappen in Utrecht

Deze Paardenkastanje met bloedingsziekte moest helaas het veld ruimen. Samen met onze boomverzorgers en wat zwaarder materieel hebben we dat gedaan.
Het was een flinke dag werk maar uiteindelijk is de klus geklaard. Ook hebben de stam nog mogen frezen zodat deze niet meer in de weg zit voor nieuwe plannen met de ruimte.

Boom laten kappen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer boom klussen

Bomen Kappen? Boomverzorger en Schoffelstudent!
4.9 (98%) 10 votes