Hovenier in Boskoop?

Bent u op zoek naar een hovenier in Boskoop? Dan bent u aan het juiste adres. Ondanks dat de inwoners van boomkwekers-dorp Boskoop vaak voldoende van groen weten om zelf aan de slag te gaan. Snappen wij dat tijd ook een belangrijke factor is, daarom wil Schoffelstudent & Hoveniers u graag ontlasten. Uw wensen worden verwerkt en er kan zelfs een tuinontwerp worden gemaakt. Vervolgens wordt uw tuin omgetoverd. Omdat onze studenten graag aan de slag gaan met hun groene vingers, kunt u ondertussen gewoon naar uw werk of ontspannen terwijl het werk voor u wordt gedaan!

Onze studenten hebben groene vingers en zijn gespecialiseerd in periodiek tuinonderhoud. Het prettige van deze constructie is dat zij op afgesproken tijden bij u langskomen en precies weten wat er gedaan dient te worden. Zo weet u zeker dat alles gebeurt volgens uw wensen; het snoeien , zorgen dat de grond voldoende voedingswaarde bevat en dit allemaal voor een vaste, lage prijs!

Verwijderen van een haag

Interesse in een hovenier in Boskoop?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Boskoop

Schoffelstudent & Hoveniers helpt u graag met het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. We helpen u met het maken van een ontwerp en gaan dan aan de slag met de aanleg. Door te werken met een combinatie van ervaren studenten en hoveniers kunnen wij u betaalbaar en betrouwbaar hovenierswerk aanbieden. Bent u benieuwd naar onze recente projecten of heeft u interesse in een offerte? Neem dan een kijkje op onze tuinaanleg pagina.

Boomverzorging in Boskoop

Naast het onderhouden en aanleggen van tuinen doet Schoffelstudent & Hoveniers ook aan boomverzorging. In samenwerking met onze boomverzorgers helpen wij u met het snoeien en kappen van uw bomen. De boomverzorgers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring in het vak en weten dus hoe ze te werk moeten gaan. Na afloop voeren ze het hout en de takken zelf af, dat is geen enkel probleem! Zo laten ze de tuin weer netje achter. Mocht u het hout zelf willen houden voor bijvoorbeeld uw kachel kan dat natuurlijk ook.

moderne tuin voorbeelden

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Op zoek naar een betaalbare hovenier in Boskoop?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Betaalbaar en betrouwbaar

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Resultaat niet naar wens?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 4500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hovenier in Boskoop en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda en Waddinxveen.

Recent werk