Vastgoed beheer onderhoud

Zit u in het vastgoed beheer en bezorgt al het onderhoud wat hierbij hoort u ook kopzorgen? Schoffelstudent kan u helpen door het onderhoud op zich te nemen. Schoffelstudent is het betaalbare hoveniersbedrijf dat in al uw groene behoeften kan voorzien. Bij Schoffelstudent wordt er gewerkt met studenten die al veel ervaring hebben met het werken in de tuin. Schoffelstudent heeft inmiddels al meer dan 2500 klussen uitgevoerd en heeft dus al veel ervaring als het gaat om hovenierswerk, zo ook als het gaat om vastgoed beheer onderhoud .>>Vrijblijvend informatie opvragen<<

Onderhoud op het terrein

Interesse in vastgoed beheer onderhoud?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat kunnen wij voor u doen?

Schoffelstudent is het betaalbare alternatief voor de hovenier. Schoffelstudent kan u helpen bij alle groene klussen die u maar kunt bedenken. Wij kunnen al het tuinonderhoud voor u verzorgen. Hier valt onder meer onder al het snoei en maaiwerk, onkruidbestrijding het scheren van hagen en de boomverzorging. Maar ook voor renovatie of aanleg van iets nieuws kunt u Schoffelstudent inschakelen. Schoffelstudent kan zelfs voor u een tuinontwerp maken inclusief beplantingsplan. Wij werken zowel incidenteel als op contractbasis voor het hele jaar waarbij het onderhoud periodiek en geheel zorgeloos gebeurd. Al jaren zorgen wij voor onze zakelijk klanten dat het bedrijfsterrein er netjes en uitnodigend uit ziet. Zo verwijderen wij al het onkruid van het terrein, verrichten we snoeiwerk en denken we graag mee met nieuwe plannen om het terrein aan te passen.

Waarom Schoffelstudent?

 • Gericht op betaalbaarheid

 • Werkt met Studenten & Hoveniers

 • Klantgericht

 • Sterk in communicatie en afspraken

 • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Wie zijn wij?

Schoffelstudent is een hoveniersbedrijf dat in al zijn facetten is gebouwd rondom de visie: “het aanbieden van betaalbaar tuinonderhoud & tuinaanleg”. Bij Schoffelstudent zetten wij studenten in die zeer bekwaam zijn in het hovenierswerk. Hierdoor kunnen wij onze diensten betaalbaar houden zodat u niet teveel hoeft te betalen. Wij hebben de afgelopen jaren al mogen werken voor particulieren, bedrijven, scholen, kerken en overheidsinstellingen. Hierdoor hebben we inmiddels een mooi portfolio opgebouwd dat bestaat uit een grote diversiteit aan opdrachten. Sinds onze oprichting in 2010 zijn we op elk gebied enorm gegroeid, maar hierbij zijn we ons doel nooit uit het oog verloren: “Goed tuinonderhoud leveren tegen betaalbare prijzen”.

Voor wie werken wij?

Schoffelstudent is gevestigd in Gouda en voert klussen uit door de gehele randstad. Hierbij maakt het niet uit of je een particulier bent met een kleine achtertuin of een VVE met hele stukken groen waaraan gewerkt moet worden. Schoffelstudent is er voor iedereen die een hovenier nodig heeft.

Klussen die wij doen

 • Onkruid verwijderen
 • Parkeerplaats onderhouden
 • Borders bijhouden
 • Treinblad blazen
 • Onderhoud het hele jaar door
 • Straatwerk

Interesse in vastgoed beheer onderhoud?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!