Wat wij te maken hebben met een pistache-bosvruchtenijsje [artikel in het AD]

In de zomer van 2019 werden we geïnterviewd voor en door het AD. Het AD maakte deze zomer een serie van interviews met mensen die thuisblijven van vakantie zodat anderen met een gerust hart op vakantie kunnen. Waarom worden wij dan geïnterviewd? En hoe zit het met dat pistache-bosvruchtenijsje? Nou, lees snel verder.

Stel je voor…

Je drijft op je knalgele luchtbedje op de Middellandse zee. Het koele water en de warme zon zorgen dat je maximaal kunt ontspannen. Weer terug op het strand haal je een schepijsje met twee bolletjes: pistache en bosvruchten. Je staat op het punt om de smaken je tong te laten strelen. Maar ineens komen de volgende gedachtes in je op: Krijgt mijn gazon wel genoeg water? En is mijn huis niet inmiddels leeggeroofd? Gedachten die je niet wilt hebben tijdens je welverdiende weken vakantie.

Daarom bieden wij de vakantieservice aan.

Kort samengevat nemen we tuinklussen over van klanten terwijl zij genieten van hun vakantie. Denk aan het maaien van gras, de planten water geven, hagen knippen, maar ook wel eens andere taken. We legen bijvoorbeeld de brievenbus en verplaatsen wat voorwerpen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Fred legt in het interview uit:

  • Wat onze vakantieservice precies inhoudt;
  • Waarom er steeds meer behoefte is aan vakantieservice voor de tuin;
  • Hoe Schoffelstudent uitgroeide naar een volwaardig hoveniersbedrijf: Schoffelstudent & Hoveniers.
Fred Vermeij

Wil jij gebruik maken van onze vakantieservice?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

5/5 - (3 stemmen)