Vacature Schoffelstudent2021-03-04T15:40:53+01:00

Vacature Schoffelstudent

Bij Schoffelstudent zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers! Als je ervan houdt om je handen uit de mouwen te steken en niet bang bent om een beetje vies te worden dan ben je aan het goede adres voor een leuke bijbaan. Wij bieden alle benodigde informatie en opleiding om binnen korte tijd een echte Schoffelstudent te worden.

”Ik maak samen met toffe collega’s klanten blij met een mooie tuin.”

Samen met je collega’s ga je tuinen en bedrijfsterreinen onderhouden en aanleggen. Je werkt samen met ervaren mensen die je alles over het groen kunnen leren. Als je meer ervaring hebt opgedaan kun je ook zelfstandig op pad gaan om klussen uit te voeren.

Werken is leuk, maar betaald leren is beter. Bij ons mag je meer doen dan alleen het groen. Natuurlijk leer je het werk uit te voeren, maar je hebt ook klantcontact, leert klussen uitvoeren, mag in onze bedrijfsauto’s rijden en ook kun je doorgroeien naar een functie op ons kantoor waarbij je planning en klantcontact kunt doen. Waardevolle skills voor je gehele loopbaan!

Je verzamelt met je collega’s op de zaak en drinkt een bak koffie terwijl je de dag doorneemt aan de hand van de opdrachtbeschrijving. Je pakt samen de gereedschappen, koppelt de aanhanger achter de auto en vertrekt richting de klant. Na een ontspannen rit – zet die radio maar aan – arriveer je en bespreek je samen met de klant nog even de specifieke wensen. Je bepaalt het plan van aanpak om de klus zo goed mogelijk uit te voeren en gaat aan de de slag. Tussendoor drink je nog een bak koffie en later geniet je van de lunch terwijl de zon schijnt en de vogels om je heen fluiten. Als de klus klaar is, vraag je of de klant tevreden is met het resultaat. Je ruimt je rommel op, pakt de spullen in en gaat naar de volgende klus of als alles gedaan is richting het kantoor. Je bespreekt met je collega’s van het kantoor hoe de klus is gegaan en als het vrijdagmiddag is drink je daar een biertje bij. Of twee. Na een dag werken met een mooi concreet resultaat en een blije klant vertrek je met een voldaan gevoel richting huis.

Je komt te werken in een team met jonge mensen die hard willen werken. Je collega’s zijn tussen de 15-35 en houden ook van een grap op zijn tijd. Ze zijn net als jij gedreven om klanten blij te maken.

Fred en Martijn, de Schoffelbazen

Wil jij werken bij Schoffelstudent?

Een zelfstandige en gezellige baan met ruimte voor ontwikkeling

Wat wij bieden

 • Salaris boven het minimumloon

 • Zelfstandigheid (op den duur)

 • Leuke, jonge collega’s

 • Gezellige borrels

 • Afwisselend werk op momenten dat het jou uitkomt

 • Gratis fitness in de buitenlucht

Wat wij vragen

 • Je communiceert genoeg en duidelijk

 • Je bent vriendelijk richting klanten

 • Je hebt motivatie om in het groen te werken

 • Je hebt een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit

 • Je hebt praktisch inzicht en bent handig

 • Ervaring is mooi meegenomen

Sollicitatieproces

1. Formulier invullen

Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

2. Kennismaken

Onder het genot van een bak koffie of thee gaan we even kennismaken

3. Training

Na een positief gesprek ga je eerst proefdagen draaien en krijg je een korte training.

4. Yes, welkom!

Je bent officieel Schoffelstudent

Het resultaat van je werk

Deze tuin is aangelegd door hoveniers en Schoffelstudenten.

Daktuin in Rotterdam met verhoogde borders, vlonder en pergola

Schoffelstudenten over hun baan

Werken bij Schoffelstudent is leerzaam en gezellig. Er is volop ruimte voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en leert van je collega’s. Ik heb een voldaan gevoel na een dag werken, omdat ik mensen heb geholpen en hard heb gewerkt. Ook is het fijn dat je flexibele werktijden hebt. Werken bij Schoffelstudent is een echte aanrader als je wil werken in een jong team en jezelf wil ontwikkelen.

Jesse, 19 jaar

Over Schoffelstudent

Schoffelstudent is een merknaam van Studentenkracht. Wij leveren diensten met vakmannen en jonge enthousiaste mensen die hun handen uit de mouwen steken. Schoffelstudent is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf. We leveren onderhoud en aanleg voor tuinen en bedrijfsterreinen, tuinontwerp en boomverzorging.

Wil jij werken bij Schoffelstudent?

Een zelfstandige en gezellige baan met ruimte voor ontwikkeling

Ga naar de bovenkant