Vacature hovenier onderhoud

”Ik maak samen mijn collega’s klanten blij met een nette tuin.”

Je gaat met de bedrijfsauto op pad naar particuliere en zakelijke klanten om de tuinen en terreinen te onderhouden. Het groen onderhouden, onkruid bestrijden, beplanten en snoeien vallen onder de werkzaamheden.

Je verzamelt met je collega’s en drinkt een bak koffie terwijl je de dag doorneemt aan de hand van de opdrachtbeschrijving. Je pakt samen de gereedschappen, koppelt de aanhanger achter de auto en vertrekt richting de klant. Na een ontspannen rit arriveer je en bespreek je samen met de klant nog even de wensen. Je bepaalt het plan van aanpak om de klus zo goed mogelijk uit te voeren en gaat aan de de slag. Tussendoor drink je nog een bak koffie en later geniet je van de lunch terwijl de zon schijnt en de vogels om je heen fluiten. Als de klus klaar is, vraag je of de klant tevreden is met het resultaat. Je ruimt je rommel op, pakt de spullen in en gaat naar de volgende klus of als alles gedaan is richting het kantoor. Je bespreekt met je collega’s van het kantoor hoe de klus is gegaan en als het vrijdagmiddag is drink je daar een biertje bij. Of twee. Na een dag werken met een mooi concreet resultaat en een blije klant vertrek je met een voldaan gevoel richting huis.

Je komt te werken in een team met jonge mensen die hard willen werken. Je collega’s zijn tussen de 15-35 en houden ook van een grap op zijn tijd. Ze zijn net als jij gedreven om klanten blij te maken.

Fred en Martijn, de Schoffelbazen

Wil jij werken als hovenier onderhoud?

Een zelfstandige en gezellige baan met ruimte voor ontwikkeling

Wat wij bieden

  • Salaris passend bij functie en ervaring

  • Zelfstandigheid en flexibiliteit in de planning

  • Leuke en gemotiveerde collega’s

  • Gezellige borrels

Wat wij vragen

  • Je communiceert genoeg en duidelijk

  • Je bent vriendelijk richting klanten

  • Je hebt aantoonbare ervaring met onderhoud

  • Je kunt leidinggeven

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

  • Je hebt een flexibele werkhouding

Sollicitatieproces

1. Formulier invullen

Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

2. Kennismaken

Onder het genot van een bak koffie of thee gaan we even kennismaken

3. Proefdagen

Na een positief gesprek ga je je eerste proefdagen draaien.

4. Yes, welkom!

Je bent officieel Schoffelstudent

Het resultaat van je werk

Een tuin voor en na de onderhoudsbeurt.

Schoffelstudenten over hun baan

Werken bij Schoffelstudent is leerzaam en gezellig. Er is volop ruimte voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en leert van je collega’s. Ik heb een voldaan gevoel na een dag werken, omdat ik mensen heb geholpen en hard heb gewerkt. Ook is het fijn dat je flexibele werktijden hebt. Werken bij Schoffelstudent is een echte aanrader als je wil werken in een jong team en jezelf wil ontwikkelen.

Jesse, 19 jaar

Over Schoffelstudent

Schoffelstudent is een merknaam van Studentenkracht. Wij leveren diensten met vakmannen en jonge enthousiaste mensen die hun handen uit de mouwen steken. Schoffelstudent is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf. We leveren onderhoud en aanleg voor tuinen en bedrijfsterreinen, tuinontwerp en boomverzorging.

Wil jij werken als hovenier onderhoud?

Een zelfstandige en gezellige baan met ruimte voor ontwikkeling