Tuinman gezocht?

Tuinman gezocht om uw tuin eens goed onder handen te nemen? Dan staan onze studenten en hoveniers voor u klaar. Een tuinman is er voor alle onderhoudsklussen in de tuin, zoals maaien, snoeien en onkruid verwijderen. Het aanleggen en herindelen van onderdelen in uw tuin valt ook binnen de mogelijkheden bij Schoffelstudent.

Wat doen wij als tuinmannen?

Sinds 2010 werken we het hele jaar door in tuinen. We begonnen met studenten en zijn inmiddels een volwaardig hoveniersbedrijf dat werkt met de krachtige combinatie van studenten en hoveniers. In die jaren maakten we duizenden mensen blij met hun tuin en hebben we veel ervaring opgedaan. We zijn in staat om allerlei klussen in de tuin op te pakken:

Een recent project

Tuinman gezocht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie zijn wij?

Schoffelstudent is sinds 2010 bezig met het verzorgen van tuinen in de regio. Wij zijn gevestigd in Gouda en vanuit onze vestiging werken wij door heel de randstad. Wij zijn inmiddels gegroeid tot een bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Sinds onze oprichting zijn wij op alle vlakken enorm gegroeid, maar hierbij zijn we ons doel nooit uit het oog verloren “het aanbieden van betaalbare maar kwalitatieve tuindiensten”. De reden dat wij het werk betaalbaar kunnen houden is omdat wij werken met hoveniers en studenten die graag in de tuin bezig zijn. Voor specialistische werkzaamheden werken wij met vakbekwame hoveniers. Dit zorgt ervoor dat wij een goede kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Tuinonderhoud door tuinman

Het werk van een tuinman bestaat meestal uit tuinonderhoud. Hieronder vallen werkzaamheden als het gras maaien, hagen snoeien, onkruid verwijderen, bestrating en terrassen reinigen en borders bemesten. Voor al deze werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze werkzaamheden zetten we meestal een student en een junior hovenier in, zodat er genoeg ervaring aanwezig is en het onderhoud betaalbaar is.

Tuinman gezocht voor tuinaanleg?

Wilt u totaal iets anders met de tuin? Dan komt er ook tuinaanleg of -renovatie aan te pas. De meeste tuinmannen zijn daar niet in gespecialiseerd, maar wij kunnen zo’n project wel oppakken doordat we een hoveniersbedrijf zijn en waar nodig samenwerken met specialisten. Zo is er echt van alles mogelijk in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een terras, een vlonder, pergola of schuur, verhoogde plantenbakken, fruitbomen en overkappingen. En nog veel meer natuurlijk! Kijk eens verder in de voorbeeldtuinen die door ons zijn aangelegd.

Tuinontwerp

Ook tuinontwerp behoort bij ons tot de mogelijkheden. Onze tuinontwerpers zijn in staat om uw wensen en hun expertise te combineren in prachtige ontwerpen die u al een goed beeld geven van hoe het gaat worden. We maken bijvoorbeeld 3D-tuinontwerpen, maar ook beplantingsplannen en verlichtingsplannen. Veel mogelijkheden dus!

Tuinman gezocht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Recente klussen