Tuinafval ophalen

Schoffelstudent werkt altijd hard om de klussen in uw tuin zo goed en snel mogelijk uit te voeren. Als er zo hard gewerkt wordt in uw tuin dan ontstaat er natuurlijk ook een hoop tuinafval. Schoffelstudent ruimt dit tuinafval graag voor u op. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die in uw tuin ligt zullen wij dit met onze eigen aanhanger afvoeren, of zullen wij bij een van onze vaste partners een container huren. De standaard die wij hierbij aanhouden is dat we tot 4 kuub groenafval dit met onze eigen aanhanger zullen afvoeren en bij grotere hoeveelheden tuinafval zullen wij met een container werken. Mocht het bij het werk gebeuren dat er ook andere typen afval blijft liggen, dan kunnen er altijd afspraken worden gemaakt dat Schoffelstudent dit ook afvoert.

Het milieu

Tegenwoordig is het natuurlijk erg belangrijk om als bedrijf veel om het milieu na te denken. Bij een hoveniersbedrijf als Schoffelstudent is dit natuurlijk ook erg belangrijk. Nadat wij het tuinafval bij u hebben weggehaald gaat dit afval naar onze containers waar de volle containers uiteindelijk door cyclus worden opgehaald waarnaar dit afval wordt gerecycled. Hiermee laat Schoffelstudent zien dat het geeft om het milieu.

Interesse in tuinafval ophalen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat is ons werkgebied?

Schoffelstudent is gevestigd in Gouda en voert klussen uit door heel de Randstad. Zo heeft Schoffelstudent inmiddels al meer dan 2500 klussen uitgevoerd in onder andere Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Alphen aan den Rijn.

Gerelateerde werkzaamheden?

Naast tuinonderhoud verzorgd Schoffelstudent ook tuinaanleg en tuinontwerp. U kunt denken aan het snoeien of maaien in uw tuin, het verwijderen van onkruid, het leggen van straatwerk en het ophogen van uw tuin. Samen met onze ontwerper helpen wij u ook graag met het tuinontwerp. Wilt u weten wat Schoffelstudent voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten.