Tuinaarde kruien

Wilt u tuinaarde kruien? Onze sterke studenten zetten zich graag in om uw klus te klaren tegen een betaalbaar tarief. We hogen regelmatig tuinen op met tuinaarde en dan verzorgen wij alles van A-Z. Lees hieronder meer over tuinaarde kruien, bekijk onze tarieven of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinaarde kruien

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

 Waarmee ophogen?

Voor het ophogen van straatwerk of de waar in de nabije toekomst straatwerk komt gebruiken we zand. Voor plekken waar beplanting komt te staan gebruiken wij tuinaarde of bemest tuinaarde. Voor borders waar vaste planten komen te staan is het aan te raden om bemeste tuinaarde te kiezen. Wij kruien graag voor u!

De tuin verzakt helaas langzaam en daarom is het ophogen nodig. Het is wel van belang dat u constateert wat de oorzaak is van het zakken van de tuin. In de meeste gevallen is het natuurlijk verzakking maar we komen regelmatig tuinen tegen waar de aarde bijvoorbeeld wegspoelt naar plekken die lager liggen zoals een sloot of de tuin van de buren. Wij kijken graag mee naar een oplossing, neem gerust contact op!

Onze ervaring

Al sinds 2008 verzorgen wij tuinonderhoud maar ook verzorgen wij tuinrenovatie van de tuin leegruimen tot aan tuinaanleg. Onze studenten hebben een groenopleiding of ruime ervaring in de tuin zodat ze de klus goed kunnen klaren. Voor grotere klussen hebben wij ook een shovel die we gebruiken zodat we nog efficiënter kunnen werken en dus betaalbaarder zijn. We verzorgen niet alleen de uitvoering maar ook de alle materialen zoals zand en tuinaarde. Van te voren bespreken wij graag uw wensen om zo een gepaste offerte uit te brengen.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij voeren het uit op afgesproken moment!

4. Betaling

Achteraf sturen wij een factuur.

5. Genieten

Nu is het tijd om te genieten van de tuin!

Interesse in tuinaarde kruien?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Recente projecten: