Trampoline ingraven

Een trampoline voor de kinderen wilt u graag niet teveel in het zicht hebben staan en daarom helpen wij u graag met het ingraven. Wij zijn ervaren met trampolines ingraven en bieden dit aan tegen een betaalbare prijs. Inmiddels hebben wij tientallen trampolines ingegraven door heel Nederland. Dit doen wij door te werken met hardwerkende studenten en hoveniers. De prijs is afhankelijk van de grootte en van de plek waar  u de trampoline in wilt laten graven. Interesse? Vraag dan een offerte aan met de maten van de trampoline en stuur ons een paar foto’s van de plek.

Trampoline ingraven

Onze ervaring

Al jaren verzorgen wij tuinonderhoud en tuinaanleg. We verzorgen niet alleen de uitvoering maar ook de alle materialen zoals zand en tuinaarde. Van te voren bespreken wij graag uw wensen om zo een gepaste offerte uit te brengen.

Zelf je trampoline ingraven?

Gebruik bijvoorbeeld deze gereedschappen:

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in trampoline ingraven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Portfolio

Werkgebied

Wij kunnen uw trampoline ingraven door heel Zuid-Holland, buiten Gouda rekenen we hiervoor slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Woont u buiten Zuid-Holland? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan bij een van onze partner hoveniers.

Andere diensten

Wij verzorgen ook tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp. Heeft u klussen buiten de tuin? Vraag gerust naar de mogelijkheden.