Gefeliciteerd met de nieuwe tuin!

We zijn enorm blij met het vertrouwen en als je bedankje geven we deze video met 6 tips voor het onderhoud van de nieuw aangelegde tuin!  Liever lezen dan luisteren? We hebben de tekst hieronder ook uitgeschreven!

6 Tips voor het onderhoud van de nieuwe tuin

Tip 1: Geef beplanting water

Voor nieuw aangelegde beplanting is het belangrijk dat ze voldoende water krijgen, zodat ze snel wortelen. En zeker bij warm weer is het belangrijk, zodat de planten niet uitdrogen. Doe dit dan eind van de dag zodat de planten niet verbranden.

Tip 2: Blijf zand invegen

Komende weken is het belangrijk dat je brekerzand goed in blijft vegen. Zo voorkom je verzakkingen en wiebelende tegels.

Tip 3: Tegels schoonmaken

Maak je nieuwe tegels niet schoon met de hogedrukreiniger. Daarmee beschadig je de beschermlaag en worden ze juist sneller vuil. Wat je wel kunt doen is een biologische algen reiniger gebruiken om de algen te verwijderen.

Tip 4: Vlek op de tegels?

Balen, je hebt een vlek gemaakt op je nieuwe tegels. Wat doe je dan? Onze ervaring is dat je het beste kunt schoonmaken met warm water en een beetje sop. Bij gecoate tegels kun je ook gewoon een doekje erover heen halen en het snel verwijderen.

Tip 5: Steek er tijd in

Helaas zien we vaak dat we een prachtige tuin hebben aangelegd en dat hij een jaar later helemaal verwaarloosd is. Steek dan ook een beetje liefde en tijd in je tuin zodat hij ook mooi blijft.

Tip 6: Geniet!

Nu is het tijd om te genieten van de prachtige tuin. Mocht je nog vragen hebben over onderhoud van je tuin? Mail of bel ons gerust.

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam