Philips Hue outdoor, dé buitenlampen van Philips!

Op de markt van de buitenverlichting gaat Philips de concurrentie aan met het populaire in-lite. Philips doet een uitbreiding van de huidige ‘slimme lampen’ lijn met de buitenverlichting.
De lijn noemen ze vooralsnog Hue Outdoor. De lampen zijn net als de andere Hue-lampen via de Hue-app, Siri of de woning app van Apple te bedienen en keuze uit talloze kleuren. Daar loopt het bedrijf voor op in-lite. Ook zijn er tijdschema’s in te stellen net als bij in-lite.

De Philips Hue Outdoor lijn
Philips komt met de volgende lampen:
-Philips Hue Outdoor Lily: Een kleine spot om ornementen of planten uit te lichten.
-Philips Hue Outdoor Calla: Een zuil om paden mee uit te lichten.
-Philips Hue Outdoor Lucca, Tuar en Turaco: Muurlampen die voorlopig alleen in de Verenigde Staten op de markt komen.

Voor wie?
Wil jij altijd alles met je telefoon kunnen bedienen en nu dus ook je tuinverlichting? Dan kan dit een mooie uitbreiding zijn. Zeker als je al in het bezit bent van de huidige Hue lampen. Wil je gewoon je tuinverlichting regelen zonder app functie? Dan is In-Lite wat ons betreft nog de betere optie.
Philips Hue Outdoor

Prijs
De lampen zijn wel de aan de prijs. Zo betaal je voor een set van drie spots (Philips Hue Outdoor Lily) ongeveer €300,- en de staande lamp (Philips Hue Outdoor Calla) zo’n €140,-.

Installatie
Hoe de installatie zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. Philips zegt zelf dat het makkelijk zal zijn. Dit betekent wel dat het waarschijnlijk ook makkelijk is om de lampen uit te tuin te halen.

Wanneer?
Vanaf juli zullen de lampen waarschijnlijk beschikbaar zijn. De Lucca, Tuar en Turaco komen voorlopig alleen in de Verenigde Staten op de markt. Wanneer en of deze lampen uberhaupt naar Nederland komen is nog onduidelijk.

Heb je interesse in buitenverlichting? Vraag naar de mogelijkheden of lees meer over een verlichtingsplan.

Afbeeldingen Philips © 

3/5 - (5 stemmen)