Hoe het begon!

Na enkele jaren bij mensen thuis in de tuin te hebben gewerkt, zijn Martijn van Boven en Fred Vermeij in 2010 het bedrijf Schoffelstudent gestart. Ons doel? Tuinonderhoud betaalbaar maken en daar zoveel mogelijk mensen een handje mee helpen. We begonnen met het eenvoudigere werk, zoals onkruid wieden en gebruikten daarvoor de gereedschappen van onze ouders. Het verdiende geld investeerden we in beter materiaal zodat we ook grotere onderhoudsklussen op konden pakken. We zijn in een paar jaar tijd flink gegroeid. Zo zijn er een aantal Schoffelstudenten aan ons team toegevoegd, verhuisden we van de garage thuis naar een bedrijfspand en werd onze bedrijfswagen geüpgraded van een kleine rode Fiat Cinquecento naar een bestelbusje en inmiddels zelfs meerdere auto’s. Bij elke stap die we in dit groeiproces nemen houden we altijd voor ogen: ‘het moet wel betaalbaar blijven!’ Wij geloven daarbij ook dat ondernemen niet alleen geld verdienen is, maar dat je in de positie bent om een extra steentje bij te dragen aan een betere wereld. Zo geven we elke maand gratis tuinonderhoud aan mensen die het niet kunnen betalen en het zelf niet kunnen wegens omstandigheden. De ontwikkelingen binnen ons bedrijf hadden nooit plaats kunnen vinden zonder onze enthousiaste en steeds groter wordende klantenkring. Mede daardoor blijven we gemotiveerd om te doen waar we goed in zijn: tuinonderhoud betaalbaar maken!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Het Schoffelteam

De oprichters

Wij zijn Martijn (links) & Fred(rechts), de oprichters van Schoffelstudent. In 2011 zijn wij zelf als student begonnen met het leveren van tuinonderhoud. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat betaalbaar hovenierswerk levert door te werken met hoveniers en studenten. Wij zorgen nu voornamelijk dat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We doen dagelijks onze uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten lopen en een leuk bedrijf te zijn om voor en mee te werken.

Oprichters van Schoffelstudent, Martijn (links) en Fred (rechts)

De rest van ons team

De rest van het Schoffelteam gaan we snel op de foto zetten, maar dit kan even duren omdat wij met inmiddels ruim 30 Schoffelstudenten zijn!

Schoffelstudenten met gereedschap op een rij

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!