Vlonderterras aanleggen

Voor een klant hebben wij de hele tuin mogen leeghalen en opnieuw aanleggen. De klant wilde graag een vlonder in de tuin laten aanleggen om een terras op te kunnen creëren. Schoffelstudent heeft bij deze klus voor de klant al het materiaal wat in de oude tuin stond verwijderd en toen dit gedaan vervolgens mochten het vlonderterras aanleggen. Daarnaast hebben we de tuin verder opgehoogd en bestraat. Dit doen we niet alleen, maar samen met hoveniers.

De klus:

Als eerste zijn we aan de slag gegaan met het verwijderen van de onderdelen van de huidige tuin. We begonnen met het verwijderen van de bamboe die door de hele tuin woekerde. Dit hebben wij gedaan met een graafmachine waarna we de tuin een tijdje hebben laten rusten om te kijken of er nog resten van de bamboe achtergebleven waren die terug zouden groeien. Vervolgens hebben we de rest van de tuin verwijderd en de grond geëgaliseerd om zo een mooie bodem te creëren waar de vlonder op zou komen te staan.

Het vlonderterras aanleggen

Toen zijn we begonnen met het vlonderterras maken. We hebben de palen in de grond geslagen, het frame van de liggers op de palen bevestigd en de vlonderplanken hier op vast geschroefd en spots in de vlonder gebouwd voor de verlichting. Naast het vlonderterras hebben we een moestuinbak gemaakt en deze gevuld met aarde. We hebben het terras opgehoogd en opnieuw bestraat. Als laatste hebben we nog zand gestort rond de vlonder, dit aangerold en geëgaliseerd, worteldoek erop en hebben we perzikstenen neergelegd als duurzame bodembedekker.

Vlonderterras aanleggen
Vlonderterras aanleggen

Bekijk de video van het resultaat:

Naast tuinaanleg doen wij nog veel meer. Wij bieden ook tuinonderhoudtuinontwerpboomverzorging en zakelijke dienstverlening aan. Dit doen wij door te werken met studenten, hoveniers en ontwerpers. Zo bieden wij betaalbare diensten met een goede kwaliteit!

Interesse in vlonderterras aanleggen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam