Tuinrenovatie met bestrating, schutting en overkapping

Wij houden van mooie tuinen. Daarom renoveerden we met veel plezier deze achtertuin. Vooraf bespraken we de wensen van de bewoners. Deze vertaalden we in een plan en een bijbehorende offerte. Na akkoord kon de klus beginnen. Onze studenten werkten voor deze klus samen met de ervaren hoveniers van De Knegt. Wil je weten hoe wij zo’n project aanpakken? Lees snel verder…

Werk in uitvoering

Deze tuinrenovatie met bestrating, schutting en overkapping begon met het uitrapen van de bestrating. Deze reinigden we met de hogedrukreiniger, waardoor we de bestrating opnieuw konden gebruiken. Ook hebben wij de tuin opgehoogd met nieuw zand. Op het nieuwe zand werden de oude, maar schone tegels geplaatst. De tuin en de poort zijn door ons opnieuw bestraat.

Maar deze tuin was nog niet voltooid met alleen de bestrating. We maakten de tuin af met een sterke schutting en een stijlvolle overkapping. De mannen van Draaipaal hebben (je raadt het al) draaipalen in de grond geplaatst als oersterke fundering van de overkapping. Dit vormt de basis voor de overkapping die wij plaatsten. Het lichte dak, voorzien van een dakgoot, zorgt ervoor dat er voldoende licht onder de overkapping valt. Heerlijk om je dagen in de tuin door te brengen, ongeacht het weer. De schutting van hardhout sluit mooi aan op de overkapping en omheint de tuin. In de schutting hingen we de poortdeur op. Je zou het maar vergeten.. Hieronder zie je enkele details van deze klus.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • Werkt met studenten en hoveniers

  • We maken graag klanten blij 🙂

Check de video

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!