Tuinaanleg met pergola, vlonder en een gazon

We zijn weer op volle toeren bezig klanten blij te maken met een mooie tuin! Zo ook deze achtertuin in Gouda Goverwelle. Na de kennismaking waar we de wensen hebben besproken zijn we tot een plan met bijpassende offerte gekomen. Na akkoord hebben we een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. Wij hebben een planning gemaakt en alle benodigde materialen besteld bij onze leveranciers. Toen was het tijd om het werk uit te voeren!

Aan de bak!

We zijn begonnen met het leeghalen van de oude tuin. De bestrating en beplanting hebben we mogen verwijderen. Vervolgens hebben we het geheel opgehoogd met zand en tuinaarde en hebben het terras bestraat met 50×50 antraciet betontegels. Vervolgens hebben we de pergola en vlonder gebouwd samen met onze hoveniers. Bij de pergola hebben we ook een terras gemaakt zodat er ook daar kan worden genoten van de zon. Tegen de pergola hebben we een druif geplant die de pergola gaat begroeien en de tuin zo groener maakt. De bestelde appelboom bleek bij levering toch groter en zwaarder dan gedacht en kon daardoor niet door het huis. Daarom hebben we hem achterom via het water vervoerd met behulp van een piepschuim vlot. Met de krachten van onze studenten en hovenier hebben we hem veilig in de tuin gekregen en geplant met twee boompalen ernaast. Het gazon heeft hovenier Elbert aangelegd samen met de studenten. Hij legt ook nog uit de onderstaande video hoe je dat doet. Bekijk ook onze pagina over gazon aanleggen.

Afronding

Tuinaanleg met pergola, vlonder en een gazon

Na het uitvoeren van de werkzaamheden hebben we nog alles netjes aangeveegd en ook het brekerzand tussen de tegels geveegd. Uiteraard zie je ook het eindresultaat van de tuin in de onderstaande video.

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!