Tuinaanleg moderne tuin in Pijnacker

 

In een nieuwbouwwijk in Pijnacker hebben we een moderne tuin aangelegd samen met onze hoveniers. De klant is getipt door de buren waar we al eerder de voortuin en achtertuin hebben aangelegd. Het huis werd opgeleverd met een kale tuin, dus waar te beginnen? Inderdaad bij Schoffelstudent & Hoveniers.

Schetsen en offerte

Na het eerste contact hebben we snel een afspraak gemaakt en zijn we met de klant om tafel gegaan om zo de wensen in kaart te brengen. Na het gesprek hadden we een redelijk beeld en hebben we een eerste tuinschets gemaakt. Vervolgens hebben we na een paar kleine wijzigingen een bijpassende offerte uitgebracht. Toen we akkoord kregen konden we aan de slag!

Tuinaanleg moderne tuin

Schoffelbaas Fred neemt je mee door de tuin, bekijk de video:

De uitvoering

 

In een nieuwbouwwijk in Pijnacker hebben we een tuin aangelegd samen met onze hoveniers. De klant is getipt door de buren waar we al eerder de voortuin en achtertuin hebben aangelegd. Het huis werd opgeleverd met een kale tuin, dus waar te beginnen? Inderdaad bij Schoffelstudent & Hoveniers.

Ook een moderen tuin laten aanleggen?

Ook een moderne tuin laten aanleggen? Begin bij ons! Wij denken we graag mee met de tuinplannen, maken een bijpassende offerte en voeren het goed en betaalbaar uit! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lees hieronder de ervaring van de klant of bekijk het interview als video

Wat heeft Schoffelstudent voor je gedaan?
“Schoffelstudent heeft de hele moderne tuin voor ons aangelegd. Niet alleen aangelegd, maar toen ik mailde met de vraag voor een offerte toen had ik eigenlijk nog geen idee wat ik in de tuin zou moeten hebben. Dus met die opmerking ik wil graag iets in de tuin. Ik had een klein idee, twee terrasjes maar verder niet. Zijn de mannen hier langs gekomen, is er een tekening gemaakt en uiteindelijk na een korte onderhandeling is de aanleg begonnen. En voor ik het wist, letterlijk in drie dagen zijn de voor- en achtertuin aangelegd. ”

Hoe was je ervaring met Schoffelstudent?
“Het is op aanraden van de buren dat wij bij jullie terecht zijn gekomen en vooraf denk je, moeten allemaal jonge mannetjes – ik ben zelf ook een jong mannetje – maar allemaal jonge mannetjes mijn tuin aanleggen? Je hebt toch liever wat ervaring denk je dan, want je wilt goed werk. Maar nadat ik gezien had hoe jullie bij de buren gewerkt hadden, toen dacht ik, nou dat ziet er gewoon top uit. Ik ga het proberen. Met name dat je denkt jonge mannen, maar ook dat valt allemaal mee. Tuurlijk het zijn jonge gasten die hier komen helpen, maar aangestuurd door, dat je duidelijk ziet, ervaren hoveniers en dan krijg je gewoon een mooi product met mannen die keihard werken. Ik ben heel tevreden met hoe het geworden is en ik ben heel tevreden met de mannen die hier kwamen. Het waren leuke gasten, enthousiast, werken keihard.”

Aan wie zou je ons aanbevelen?
“Het aanbevelen. Echt waar, aan iedereen. Ik dacht toen ik jullie inschakelde, ik wil een beetje voordelig, wel een goed begin van een tuin omdat ik niet echt wist waar ik aan moest beginnen. Maar jullie hebben gewoon professioneel werk geleverd. Het ziet er top uit, het ligt er strak in. Het moet natuurlijk nog afgewerkt worden. Er moet nog allemaal groen in komen, maar ook dat gaat nog gebeuren. Voor iedereen die voor een goede prijs gewoon een mooie, goede tuin wilt laten aanleggen, zou ik jullie van harte aan iedereen aanbevelen. Beter kunnen doen? Nou, mijn ervaring was heel erg goed. Alles wat er gedaan is: de onderhandelingen, contact, via de mail, telefonisch, dat verliep soepel. Het bleek tijdens het leggen dat er nog wat geschoven moest worden qua aanleg, qua afmetingen. Misschien dat dat in het begin nog net wat strakker zou kunnen. Maar uiteindelijk pakte dat ook goed uit, want jullie waren flexibel. Daar waar bleek dat de bakken net een laagje te laag waren voor het aantal wat besteld was, kwamen jullie de dag daarna met allemaal spulletjes om het op te hogen en kwamen jullie met goede ideeën voor het pad iets breder te maken en wat spulletjes te verleggen. Ik ben heel tevreden. Als je de dialoog open houdt, volgens mij kom je dan een heel eind.”

Heb je nog een leuk voorval meegemaakt?
“Een leuk voorval met jullie? Nee, nee. Ik vond het heel leuk om te zien dat de mannen zo enthousiast werden van een kop koffie en een koek. Dat was heel grappig om te zien. Ze gingen er twee keer harder door lopen. Dus iedereen die een tuin aan laat leggen, zou ik zeggen: flink koffie en koek inslaan, dan lopen ze twee keer zo hard.”

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!