Tuinaanleg en schoeiing plaatsen

Wij mochten de tuinaanleg verzorgen en de schoeiing plaatsen in Reeuwijk voor een klant van ons. Wij hebben met veel plezier de tuin van circa 500 m2 aangepakt. De klant had het huis gekocht en daarbij ook de verwilderde tuin die vol stond met struiken, bomen en onkruid. Om de tuin verder te ontwikkelen hebben we eerst de tuin leeggehaald met een 5 tons kraan om zo snel en efficiënt mogelijk de klus te klaren. Vervolgens hebben we de schoeiing geplaatst. De palen voor schoeiing hebben we met behulp van de kraan de grond in kunnen duwen, vervolgens hebben we de planken daar tegenaan bevestigd en de constructie verankerd in de grond. Na het afronden van de schoeiing was het tijd om de tuin te vullen met tuinaarde en zand om zo het canvas te creëren voor de verdere aanleg.

We hebben 120 kubieke meter tuinaarde geleverd en 25 kubieke meter zand. Dit hebben we uiteraard niet handmatig met de kruiwagen gedaan maar met een rupsdumper. Na het vullen van de tuin werd het tijd om de tuin aan te kleden met tegels en graszoden. Na hard werken van onze stratenmakers en de Schoffelstudenten lag het gazon(250 m2) er mooi in en is het straatwerk (120 m2) rond het huis strak gelegd. Wij zijn stiekem wel een beetje trots op de gerealiseerde tuin en hopen dat wij nog meer van zulke mooie en leuke tuinen mogen aanleggen. Interesse in tuinaanleg of een schoeiing plaatsen in regio Gouda?

Situatie vooraf:

Resultaat:

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam