Tuin leegruimen! Wij halen je tuin snel en betaalbaar leeg

Je wilt je tuin leegruimen? Wij ruimen je tuin leeg in een mum van tijd voor een betaalbare prijs. Onze hardwerkende en gemotiveerde hoveniers en studenten hebben zulke klussen al vaker geklaard. De tuin leeghalen is voor ons dus geen enkel probleem.

Waarom je tuin leegruimen?

Waarom zou je je tuin leegruimen? Daar is meestal wel dezelfde reden voor. Grote kans dat jij ook in die situatie ziet. Je hebt nieuwe plannen met je tuin en je tuin leeghalen is nodig zodat je daarna weer met een schone lei kan beginnen. Het werkt het beste om een nieuwe tuin aan te leggen op een schoon en leeg canvas.

Je kan deze klus zelf aanpakken. Maar onderschat het niet. Heb je bijvoorbeeld veel en dikke wortels in de grond zitten? Reken er dan maar op dat de tuin leeghalen een zware klus wordt. En tegels kunnen best wat wegen. Misschien niet zo verstandig om die klus zelf aan te pakken.

Schakel daarom de hulp in van een betaalbaar hoveniersbedrijf voor het leegruimen van de tuin. Onze hoveniers met flinke spierballen en doorzettingsvermogen klaren deze klus graag voor je.

Tuin leegruimen

Interesse in tuin leegruimen?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuin afgraven na het leegruimen

Nadat je tuin is leeggeruimd, is het tijd voor het afgraven van de tuin. Voor het aanleggen van een nieuwe tuin is het namelijk nodig dat er een nieuwe basis wordt gelegd. Er komt vaak nieuw zand of nieuwe aarde op. De oude aarde is vaak alle voedingsstoffen kwijt en is ook niet meer de beste ondergrond. Reken er daarom op dat er 10 tot 50 centimeter moet worden afgegraven.

Hoe werkt een tuin leegruimen?

Dit is afhankelijk van de grootte van je tuin en van wat er allemaal in staat. Soms is het voldoende om met een aantal scheppen en kruiwagens aan de slag te gaan. Maar vaak is het sneller om voor de tuin leeghalen wat groter materiaal in te huren. Denk aan een minikraantje. Dat kan in de meeste tuinen wel komen en maakt het makkelijker om zware voorwerpen los te maken en te verplaatsen.

Wat gebeurt er met het afval na het leegruimen?

Goede vraag. Het is het makkelijkste als we een container regelen. Die zetten we dan op een strategische plek neer. Tijdens het leegruimen van de tuin kunnen we dan het afval daarheen afvoeren. Zodra de klus klaar is, wordt het groenafval opgehaald. Dan heb jij er geen last meer van. Soms kunnen er nog onderdelen uit de tuin gebruikt worden voor de nieuwe tuin. Die worden dan tijdelijk in een depot geplaatst en later weer naar de tuin gebracht.

Waarom Schoffelstudent voor je tuin leegruimen?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in tuin leegruimen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Voorbeeld van de tuin leegruimen

Afgelopen week mochten wij een tuin leegruimen in Rotterdam. Het betrof een tuin van ongeveer 65 vierkante meter waar grotendeels bestrating in lag. Ook het tuinhuisje en de beplanting moesten plaats maken voor de nieuwe plannen die uitgevoerd worden door een collega hovenier. Het afval was teveel om met onze aanhanger af te voeren en dat hebben we in containers af laten voeren van 10 kuub en 6 kuub. Na het leegruimen hadden we een totale 18 kuub aan materiaal wat werd afgevoerd. We hebben de tuin binnen één dag leeg weten te ruimen met vijf Schoffelstudenten. Alle wortels van de planten zijn verwijdert zodat het straatwerk er makkelijk gelegd kan worden door de hovenier.

Goedkoop is duurkoop?

Je zult misschien denken: ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’. We hebben inmiddels al meer dan 4500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons ? Wij scoren een 8.5+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren, zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbaar hovenierswerk leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij voeren het uit op afgesproken moment!

4. Betaling

Achteraf sturen wij een factuur.

5. Genieten

Nu is het tijd om te genieten van de tuin!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Tuin laten leegruimen?

Al meer dan 4500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!