Schutting omgewaaid

Tijdens het onstuimige weer is bij een klant van ons de schutting omgewaaid. Wij helpen graag met het afvoeren of herstellen van de schutting. Tijdens de storm is door een flinke windvlaag een deel van de schutting omgewaaid en wij mochten de schutting herstellen. Er zijn een paar palen gebroken en het deel is bezweken onder de zware klimop die tegen de schutting aan groeide. Het hout en de hedera hebben we met de aanhanger afgevoerd. We hebben de schutting gebouwd met hardhouten palen en losse hardhouten planken. Dit zorgt voor een stevige constructie die weer minstens 15 jaar mee kan.

De schutting laten herstellen?

Schutting omgewaaid
Schutting omgewaaid

Schutting omgewaaid? Hoe oplossen!

Het eerste wat u doet als de schutting is omgewaaid is de schade vaststellen. Dit kunt u doen door van dichtbij naar de schutting te kijken om te zien wat het precies heeft begeven. Vervolgens mailt u deze foto’s en neemt eventueel contact op met de verzekering. Vervolgens denken wij mee wat de beste oplossing voor uw schutting is. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de eventuele kosten.

Schutting Afvoeren

De schutting afvoeren doen we als deze niet meer te repareren is en eigenlijk toch al toe was aan vervanging. Dit doen we in goed overleg en daarna maken samen met u een planning voor de nieuwe schutting of erfafscheiding.

Nieuwe schutting plaatsen

Een hele nieuwe schutting plaatsen doen wij ook. In alle soorten en maten geheel naar uw wens verzorgen wij schuttingen. Met schuttingdelen, met planken op maat gezaagd of met betonpalen. Niets is voor ons te gek. In sommige gevallen werken we dan wel samen met een professionele hovenier, zodat wij de beste kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Schutting verstevigen

Als de schutting niet geheel is afgeschreven, kan deze nog hersteld worden. Na het terugplaatsen van de schutting kun je hem dan op enkele plekken verstevigen. Dit kan bijvoorbeeld door op enkele plekken een paal schuin te plaatsen. Bij voorkeur op de plekken waar de andere palen staan en niet op de schuttingdelen of planken. U kunt de paal schuin de grond in slaan en tegen de schuttingpaal aan schroeven. Deze versteviging plaats je altijd aan de binnenkant van de tuin.

Alternatieven

U was de schutting toch al zat en had eigenlijk andere plannen? Het plaatsen van een haag, leibomen of hekwerk behoort ook tot de mogelijkheden en dit zijn goede alternatieven voor de schutting die is omgewaaid. U kunt bijvoorbeeld een coniferenhaag, ligusterhaag of beukenhaag planten of een hekwerk met een klimplant daarin.

Interesse in nieuwe schutting plaatsen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam