Riolering uitgraven in Gouda

In een tuin was al een tijd sprake een verstopping en  de riolering uitgraven was dus noodzakelijk . De bewoner wist dat dit door verzakking van de afvoerbuis moest komen. We hebben een sleuf gegraven in de tuin om het lek te vinden.

Heel regelmatig horen we van onze klanten in Gouda dat hun tuinen flink verzakt zijn. Het (snel) verzakken van een tuin kan ervoor zorgen dat de riolering of hemelwaterafvoer onder spanning komen te staan en breken. Plaatselijke verzakking of een verstopte riolering kan het gevolg zijn. Soms gebeurt het dat het zand onder de tegels wegspoelt, zonder dat de tegels gelijk mee zakken. We hoeven vast niet uit te leggen dat dit gevaarlijke situaties op kan leveren. De riolering uitgraven om deze te repareren is dan de enige oplossing

Riolering uitgraven in Gouda

Bij deze klus hebben we de buis handmatig vrij gegraven om het lek te vinden. Vanwege de bereikbaarheid kon dit niet met een graafmachine. Omdat de buis onder de bestrating door liep hebben we flink wat overhoop moeten halen. De breuk die we vonden bleek inderdaad voor verstopping te zorgen. De stank was behoorlijk, maar kon onze studenten er niet van weerhouden om de klus te klaren. Met behulp van de klant hebben we de breuk hersteld. Na het herstelwerk hebben we de sleuf dichtgegooid en het straatwerk netjes terug gelegd.

‘Ook een klus waar een luchtje aan zit? Wij denken graag met u mee!’

NB: Wij zijn niet gespecialiseerd in rioleringswerk. Wel kunnen we voor u de oorzaak van een verzakking vinden en meedenken over mogelijke oplossingen. Omdat het graafwerk vaak arbeidsintensief is kunt u daarbij prima profiteren van ons betaalbare uurtarief.

Interesse in riolering uitgraven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam