Renovatie en onderhoud

Wij mochten renovatie en onderhoud verrichten bij het voormalig ouwe gouwe pand. We hebben het terrein en de bijliggende tuin flink opgeknapt. De tuin liggende tegenover voetbalclub Olympia was totaal verwilderd en het gebouw was niet meer goed zichtbaar. Wat ongunstig was voor de eigenaar omdat het pand te koop stond. Wij hebben daar in twee dagen verandering in gebracht door twee bomen weg  te halen, alles flink terug snoeien, het onkruid verwijderen, gras te maaien, terras schoonspuiten met de hogedrukreiniger enzovoort. Voor het verwerken van het groenafval hebben we een container van 10 kuub gebruikt, omdat het goedkoper en efficiënter was dan afvoeren met de aanhanger. Voor de onkruidbestrijding van de parkeerplaatsen hebben we onkruidverdelger gebruikt, waardoor het onkruid na enkele een week verwelkt. Sindsdien verzorgen wij het onderhoud van het terrein zodat het er altijd netjes bij ligt.

Ook verzorgen wij regelmatig  andere klussen voor de eigenaar van het pand, zoals bladeren van het dak ruimen, bomen snoeien, bladblazen en bestrating.

Renovatie en onderhoud
Renovatie en onderhoud

Interesse in renovatie en onderhoud?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam