Onkruid verwijderen tussen de tegels

Onkruid verwijderen tussen de tegels is een tijdrovende en intensieve klus. Op de knieën ploeteren met een krabber of een keukenmes is voor niemand fijn. Gelukkig pakken onze studenten deze klus graag op. Ook bij deze tuin mochten wij wij het onkruid verwijderen tussen de tegels.

Hoe pakken wij onkruid verwijderen tussen de tegels aan?

Onkruid verwijderen tussen tegels doen wij net als bij elke andere ondergrond. Zo  verwijderen wij eerst het grote onkruid met de hand.
met de hand. Bij grotere oppervlakten gebruiken wij de bosmaaier om snel en grondig het onkruid weg te halen. Voor kleiner onkruid gebruiken wij een speciale onkruidbrander. Zoals eerder aangegeven gaan wij als eerste de grote hardnekkige stukken tussen de tegels vandaan halen. Met behulp van een bosmaaier en voor kleinere oppervlakten een voegenkrabber of verwijderen we het soms zelfs handmatig. Bij deze opdracht stond er aardig wat groot onkruid in deze tuin en dit koste dus flink wat tijd voordat het allemaal verwijderd was. Wij zijn hierbij zeer grondig te werk gegaan, want wanneer onkruid niet goed en compleet verwijderd wordt, groeit het even snel weer terug.

Aanpak van deze klus

We zijn bij deze klus begonnen met het verwijderen van al het grote onkruid, en zoals op de foto te zien is stond er behoorlijk wat onkruid tussen de tegels. Nadat dit allemaal grondig was verwijderd zijn we verder gegaan met het wegbranden van al het overige onkruid wat er nog stond zodat ook de overige wortels in de grond nog uitgedroogd zijn en het onkruid minder snel terugkomt.  Onze mannen hebbend goed werk geleverd en weer een klant blijf gemaakt met een nette tuin!

Ook onkruid laten verwijderen tussen de tegels of andere onkruidbestrijding? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Gereedschap om zelf onkruid tussen de tegels te verwijderen:

Wat wij nog meer doen?

Wij bieden Tuinonderhoud, Tuinaanleg, Tuinontwerp, Boomverzorging. Bekijk hier al onze diensten!
Dit doen we door te werken met Hoveniers en Studenten. Zo bieden we betaalbare diensten met een goede kwaliteit!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Interesse in onkruid verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!