Gras maaien tijdens vakantie

Het gras maaien tijdens de vakantie van onze klanten is een klus die wij graag doen. Wij zorgen ervoor dat het gazon mooi groen en gezond blijft tijdens de vakantie van onze klanten. We gebruiken daarvoor de maaier van onze klanten of nemen eventueel onze eigen maaier mee. Onze studenten zijn ervaren maaiers en hebben al veel verschillende gazons gemaaid.  In de zomermaanden kan het soms erg warm zijn en zelfs in Nederland kan het droog worden en dan besproeien we ook het gazon. Naast gras maaien tijdens de vakantie verzorgen wij het gazon van onze klanten ook het hele jaar door. Hier hebben wij onderhoudscontracten voor en plannen zelf het maaiwerk in.

Gras maaien tijdens vakantie

Verticuteren

In het voorjaar verzorgen wij ook het verticuteren van het gazon. Verticuteren is vooral nodig om de verstikkende viltlaag te doorbreken. Deze viltlaag bestaat uit mos, dood gras, gemaaide grasresten en ander organisch materiaal. Tussen het gras zal de viltlaag op termijn steeds dikker worden en dat is nadelig voor een mooi groen gazon. De viltlaag zorgt ervoor dat lucht, vocht en voedingsstoffen de wortels van het gras moeilijker bereiken.

Tips voor een mooi groen en gezond gazon

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet voor gazononderhoud. Creëer eenvoudig en makkelijk een weelderig, gezond gazon!

Interesse in gras maaien?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam