Cipres kappen

Het kappen van bomen is iets wat wij niet graag doen, omdat wij bomen liever laten leven. Toch is het kappen van bomen wel eens noodzakelijk; de boom is bijvoorbeeld te groot en kan omvallen bij een flinke storm, wat niet alleen gevaarlijk is voor uzelf maar ook voor anderen. Het kan ook zijn dat de boom veel zonlicht wegneemt in de tuin en zelfs bij de buren, waardoor een lekkere brunch in de tuin of even lekker zonnen er niet in zit. Om dergelijke situaties te voorkomen of op te lossen, kappen wij met onze boomverzorger graag uw bomen voor u!

Voor boomverzorging kunt u terecht bij Schoffelstudent.

Klus in Zoetermeer

De klant had een 30 jaar oude moerascipres in de achtertuin staan die simpelweg te groot was geworden. Wij wilden natuurlijk met genoegen helpen, dus op naar Zoetermeer met onze boomverzorger! De grote cipres stond in de achtertuin, aan het water. De tuin was niet al te groot dus hebben we de gekapte en afgezaagde takken en stukken van de stam aan de overkant van het water moeten krijgen. Dit gebeurde natuurlijk op een veilige manier, aan de overkant van het water stond een Schoffelstudent die er voor zorgde dat alles goed verliep. Bent u benieuwd hoe dit er uitziet? Kijk dan naar het filmpje dat onze boomverzorger heeft gemaakt tijdens deze klus!

Boom rooien met boomverzorger

Onze boomverzorger is met een camera de boom in geklommen om te laten zien hoe hij te werk gaat.

Wat doen wij nog meer?

Naast een cipres kappen doen wij nog veel meer! Wij bieden tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp, boomverzorging en zakelijke dienstverlening aan. Dit doen we door te werken met Hoveniers, ontwerpers en Studenten. Zo bieden we betaalbare diensten met een goede kwaliteit!

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!