Bomen en struiken snoeien

Bomen en struiken snoeien is een klus die wij regelmatig uitvoeren. Onlangs hebben we ongeveer 75 meter lange strook van bomen en struiken (3 meter breed) mogen snoeien. De struiken stonden ongeveer 4 meter hoog en mochten we weer terug snoeien naar 1,5 meter. Er stonden allerlei struiken door elkaar van laurierkers tot hulst. Ook  zijn er behoorlijk wat bomen gesnoeid en sommige hebben we gekapt, zodat er weer lekker wat licht doorheen  kan komen. De bomen hebben we goed ingezaagd zodat ze de goede kant op vallen en geen schade aanrichten aan de omgeving.

Afval opruimen en afvoeren

Nadat het bomen en struiken snoeien klaar was hebben we de takken versnipperd met een hakselaar. Haksel kan goed worden gebruikt om onkruid te voorkomen uit de tuin of een natuurlijk pad aan te leggen. De grotere stukken hout hebben we klein gezaagd tot haardhout voor de klant. We kregen ook nog hulp van wat geiten die ons met veel plezier verloste van kleine takjes en blad. Het afval afvoeren behoort ook tot de mogelijkheden, maar dat was in dit geval niet nodig.

Gereedschappen

Voor het snoeien van bomen en struiken hebben we onze professionele kettingzagen en heggenscharen op benzine gebruikt. Zo zijn we niet afhankelijk van stroom en kunnen we snel te werk gaan. Ook hebben we de hakselaar gebruikt voor het versnipperen van de takken.

Interesse in bomen en struiken snoeien?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam