Berk verwijderen

In Reeuwijk mochten wij een berk verwijderen uit de achtertuin voor een scherpe prijs. De boom gaf veel afval en stond de nieuwe plannen van de bewoners in de weg, daarom hebben wij de berk mogen verwijderen. Vooraf hebben ween een prijsindicatie gegeven en na akkoord is het werk uitgevoerd.

De uitvoering

Bij ons arriveren lag de grijze stucloper al voor ons uitgerold. Het afvoeren van de boom ging namelijk door het huis heen. Met een benzine kettingzaag hebben we de boom stukje bij beetje klein gezaagd en zo door het huis heen naar de aanhanger gebracht. Nadat de boom weg was hebben we het werkgebied met de bladblazer aangeblazen zodat ook het laatste afval weg was. De berk verwijderen was een mooie klus die uiteindelijk snel werd geklaard door onze studenten. We mochten niet alleen de berk verwijderen maar ook nog een taxus haag en een andere struik die in de voortuin stonden. Uiteraard is deze klus ook geklaard door onze studenten en is het geheel afgevoerd met onze aanhanger.

Berk verwijderen

Onze diensten

Schoffelstudent verzorgt naast Bomen kappen ook tuinonderhoudTuinaanleg & Tuinontwerp!
U kunt denken aan klussen van onkruid verwijderen tot uw hele tuin opnieuw aanleggen en bestraten. Kijk gerust even in ons portfolio.

Ons werkgebied

Schoffelstudent is voornamelijk actief in Zuid-Holland en met name regio Gouda, maar ook is Schoffelstudent een goed alternatief voor de hovenier in Rotterdam. We werken ook regelmatig in Den Haag en Amsterdam. Voor een klus buiten regio Gouda rekenen wij slechts een klein vergoeding voor onze benzine kosten.

Interesse in berk verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam